reklama

Nasze sprawy...

witam babeczki :*

wycieczka do Paryza udana , zostalismy na noc bo bylismy zmeczeni i nie chcialo nam sie wracac , wolniutko sobie poziwdzalismy autobusem open tour otwartym i bylo ok. Dla mnie to byla kolejna wycieczka wiec nic nowego ale bylo milo ....

MILEGO WIECZORKU :*

reklama
Witam w sloneczny poniedzialek :)

Ja mecze sie w pracy a tak mi sie nie chceeeeee :(

Anisiaj jak po weselu ? Zosia dala troszke potanczyc ??

Bobo odpoczelas ? Kg nie wazne ;)

Milego dnia wszystkim

dzien dobry :)
dzis m do pracy a my z Julcia same . zycie wraca do normy hihi

milego dnia wszystkim

smerfetko odpoczelam bardzo, czas spedzony we troje byl super, tylko szkoda ze tak szybko zlecialo :( i pojadlam az za duzo niestety :(

Ostatnia edycja:
Czesc kochane, ja juz jestem u rodzicow, m z Nucia pojechali do domu. Nocowali w domku nad jeziorem, ja tez tam mialam byc,ale bylo zimno,wiec uciekalam na noce tutaj. Zostaje u rodzicow do piatku, a potem jade na zlot :)

Wesele bylo super,moj brat dolowal,bo nie tanczyl przez ta noge. Sala obok domu rodzicow,wiec mama co jakis czas nas zmieniala przy Zosi i nawet potanczylam :) bylo nam to bardzo potrzebne,bo nawet m jakis czulszy sie zrobil ;) wczoraj rodzice zostali z Zosia a my poszlismy na obiad i nawet zjedlismy cieply,bez pospiechu. Jednym slowem udalo nam sie pobyc troche we dwoje w atmosferze bliskosci :)

Teraz Zosia spi, rodzice ogarniaja domek po Piotrku, a ja macham laktatorem.

Dobrze,ze w weekend byl spokoj tutaj,to nie musze nadrabiac godzinami ;) widzimy sie za 5 dni :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry