reklama

Nasze sprawy...

jeszcze nie próbowałam muszę poprosić męża by mi druukarkę odpalił :)

jak naprawi pistolet to poproszę by wydrukował Igora i zaraz sprawdzę jak to wyjdzie :)
a kolor jaki chcesz?? biały ??

Dżoana dopiero zabrałam sie za ten do masła orzechowego .. ehh i klej mi wyszedł jutro w plastycznym muszę zakupić nowy klej :)

reklama
Marta, skoro masz takiego nosa do płci, to ciekawa jestem co mi wywróżysz? A robiłaś jakieś testy na płeć? Z sikania czy z obrączki?
Ja na dzisiaj się żegnam, mam w planach pójść wcześniej spać, bo dzisiaj rano to ledwo się z wyrka zwlekłam. Do zgadania jutro i buziole na dobry sen, papapatki

Aneczko ale na jednym koraliku ?? bo tam jest ich 5 więc kazdy inny biały, granatowy, czerwony, a czarny z białym napisem ?? mógłby byc?? wyjdzie to??

Bobuś a Ty mi powiedz co Ci gin powiedział dokładnie bo tak przez smsa to wiesz ...

Anisiaj witaj kochana co tam u CIebie ? Jak samopoczucie ?

bietka a gdzien ten kalendarz chinski znajde?
marta powiedzial ze jest wszystko dobrze ze dzidzia rozwija sie doskonale. ma 3 cm widzialam jak sie rusza i widzialam jak serduszko bije :) mam fotki hihi :) ale pozniej wkleje na grupe:) wg usg jest 10 tydz i termin porodu na 1 grudnia. zmierzyl tez przeziernosc karkowa i jest dobrze. powodow do niepokoju nie ma. uspokoilam sie:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry