reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj, a Twój pamięta o rocznicach? Bo mój to ma pamięć jak sito, nawet o moich urodzinach musze mu przypominać, oczywiście z fochem. O rocznicy nawet ie wspomnę, mimo, że ma wygrawerowane jak byk datę na obrączce. Beznadziejny przypadek.
Marta, to GRATULACJE!!!! Pewnie Twój mąż dumny jak paw, co?
Bobo, dla Ciebie zrobię wyjątek, żeby wbić do głowy pozytywne myślenie:angry:
Aneczka, wiadomo, że książki są fajniejsze. Nie spotkałam się jeszcze z ekranizacją, która przebiłaby książkę. Właśnie skończyłam niedawno cykl "Igrzyska śmierci"

reklama
dobrze wiedzieć na przyszłość .....
na szczęście po jelitówce jakoś krótko po zmienialiśmy na normalne łóżko z blokadą boczną :)

m. idzie próbować naprawić pistolet hehe zmobilizowało Go moje marudzenie :D

Anisiaj, a Twój pamięta o rocznicach? Bo mój to ma pamięć jak sito, nawet o moich urodzinach musze mu przypominać, oczywiście z fochem. O rocznicy nawet ie wspomnę, mimo, że ma wygrawerowane jak byk datę na obrączce. Beznadziejny przypadek.
Marta, to GRATULACJE!!!! Pewnie Twój mąż dumny jak paw, co?
Bobo, dla Ciebie zrobię wyjątek, żeby wbić do głowy pozytywne myślenie:angry:
Aneczka, wiadomo, że książki są fajniejsze. Nie spotkałam się jeszcze z ekranizacją, która przebiłaby książkę. Właśnie skończyłam niedawno cykl "Igrzyska śmierci"
dokładnie .. dlatego przestałam chodzić do kina na ekranizacje książek... zawsze czułam rozczarownie :)

DZIEWCZYNY CHŁOPAK !!! Będzie Oliwier hi hi hi cały i zdrowy wszystko ok według USG jestem w 17 tyg i 4 dniu MAŁY MA OK 13 CM Wszystko oki !!!

Doczekać się nie mogłam na wieści:))) super że wszystko ok!!!!
A dla Bobo to kopniak zbiorowy się szykuje:) a lepiej z zamartwianiem nie będzie:-) później będzie dlaczego płacze, dlaczego nie je, dlaczego taki łobuz:):):):) i tak cały czas:)

Dzonka mąż chciał córeczkę ale z chłopca też się cieszy
Bobo pytałam o magnez mogę brać

Mówił że mogę jeździć na rowerze bo m się pytał i mam przechlapane teraz!
Powiedział że mogę późno czuć ruchy bo dziecko jest na tamtej ściance przyklejone
zaraz wrzuce fotkę na grupę

Ostatnia edycja:
Justi, no nasza Bobo taka już jest. Nie byłaby sobą, gdyby się nie zamartwiała.
Aneczka, napisz mi ile mam Ci przelać, wiesz juz ile za przesylkę? Czy wolisz jakąś zaliczkę?
Marta, córeczka będzie następna;-)

marta u mnie było tak samo... że on chce dziewczynkę , a teraz jak spotykamy dalszych znajomych i pytają o płeć to mój się wyrywa i mówi :" no oczywiście, że chłopak " - hahahahahaha a ja umieram ze śmiechu - że on niby taki dumny, że syna spłodził :-D:-D:-D:-D
ale gadania o córeczce tatusia było co nie miara :happy2:

bobo a jaka Ci płeć wychodzi z chińskiego kalendarza ? chłopak ? :-p

ja też nie lubię ekranizacji książek - zawsze blado wypadają filmy... lubię czytać, a nawet bardzo lubię :-)

bobo GRATULACJE!!!,no super wieści,cieszę się razem z tobą,że dzidziol duży i zdrowy!!!
anaber będzie ok,no wprost okejaśnie,a to za twój spokój serducha &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
gosiulek jakoś sobie radzimy,moja rodzina,moje dzieci to mój sens życia!Bez dzieci nie istnieję,JESTEM NIKIM!!!Ja jestem jedynaczką i zawsze marzyłam o dużej rodzinie i dlatego jeszcze walczę o jeszcze jedno dzidzi!
Dzoanko pozycja boczna wyszła doskonale i Kamilce i Szymkowi.To dobrze,że dzieci mają takie nauki,bo i w szkole mają kursy pierwszej pomocy.
Aneczko ta misioczapka to piesioczapka,tylko jej uszek zwisających na fotce nie widać.A mam ją z Irlandii,od dziewczyny,którą poznałam tu na BB.Wysłała mi mega pakę z ciuchami(nowe i używane) i zabawkami ,słodyczami,butami,i z butami i z tą czapą robioną specjalnie na moją prośbę.I to wszystko za free,ja płaciłam tylko około 100zł za przesyłkę.Ta dziewczyna to lubiczanka.
Aneczko ale ja widziałam takie robione czapy na allegro,wystarczy chyba tylko wpisać ''robione czapki'',no i te twoje bransoletki są śliczne!!!
Acha zapomniałabym Dzoanuś za te sobotnie dwie krechy na teściorze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Martuś Gratuluję udanej wizyty i syneczka!!!
Anisiaj WITAJ!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Martus ale mialam nosa :-) od samego poczatku Ci to mówiłam ciesze sie ze wszystko dobrze.
Aneczko a juz te małe pandory próbowałaś?

W sumie jesli chodzi o materac to ja Igorka i tak kładłam na tej stronie gdzie kokos i ta strone mialam najbardziej brudna teraz jest czysta pachnaca ale ta druga zafarbowala. Wiec jeszcze sie zastanowie. Zobacze jak go calego zloze. W sumie jak znalazlam firme ktora szyje takie materace na necie to napisane bylo ze mozna prac w pralce do 40stopni. Ze po to to jest sciagane ze wlasnie mozna to prac. Wiec tym sie pokierowalam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry