reklama

Nasze sprawy...

bietka wg niego dziecko nadrobi ta roznice bo u mnie jest ok 2 tyg roznicy i mowil ze mam liczyc tak jak mialam @. no ale ja dowiem sie bardziej wiecej jak pojde do mojego i niech on mi tlumaczy hehe. a w tych siatach do dotalam to jest wszystko hehe sudocrem, johnon&johnosn do mycia woda mineralna ustronianika krem na rostepy plyta o pielegnacji i wiele innych nawet juz nie pamietam sa gazety ulotki i inne probki. milo tak dostac heeh

reklama
gosiulku - dziękuję, że pytasz.

nie jest źle, wręcz przeciwnie, - otaczają mnie mądrzy ludzie i póki co wszyscy mają dużo wyczucia. Ja po prostu pracuję czasem o 10 -12 h dziennie plus dojazdy, więc jest mnie mniej.

bietka - na pewno będzie mnie mniej. po całym dniu w pracy, dojazdach i słuchaniu o problemach dzieci i ich rodziców, marzę tylko o spokoju z M i z Nucią ;) ale będę pisać, na bank, tylko rzadziej. powrót tak jak napisałam - jest ok. mam dużo dzieci zapisanych więc ruszyłam pełną parą. tak, jak mówiłam - jestem typem walecznym, więc tęsknie za dzieciątkiem, ale walczę dalej.

fujjjj ale smierdzi :( sasiad cos smazy i u mnie smierdzi feeeeeeee. kurde jakas chyba zla wentylacja jest ze smierdzi jak on smazy feeeeee
marta no szybko dawaj te wiadomosci bo juz nie wytrzymuje hihi

Jestem na chwilę, bo jakaś nie do życia dzisiaj. PO pracy zasnęłam, na chwilę wstałam, żeby pranie powiesić, ponownie się połozyłam, obudziłam się jak M wrócił z pracy i teraz do Was piszę.
Ale cos mnie zemdliło:baffled: A jadłam dzisiaj wszystko świeże, tylko bez nakręcania, bo mdłości mogę mieć po dupku. Teraz cicho sza do soboty;-)
Szóstkowa mamo, super zdjęcia. I jak Wam poszła pozycja boczna ustalona?
Anisiaj, dobrze, że wpadłaś. Mówiłam, że w pracy nie będą Ciebie męczyć pytaniami o ile sama się nie otworzysz. Pogłaszcz Nucię od cioci Dzoany i przekaż, żeby dbała o swoją Panią, ale pewnie to robi.
Bobo, oj należą Ci się klapsy, Ty pewnie byłaś tak cięta na M przez te nerwy czy z kruszyną wszystko ok. A ile mówiłyśmy Ci, żebyś poszła? Od zeszłego tygodnia, wypinaj dupsko, będzie lanie:-) Dobrze, że z dzidziolem wszystko ok, a czasem nie pogroziło Ci paluszkiem przez te USG?
Anaber, uśmiałam się z tej przygody z łóżkiem, ale dobrze, że nic się nie stało;-) Widzę, że Ty dzisiaj jak ja wczoraj z gotowaniem, za co się nie wziełam to przypaliłam.
To teraz czekamy na wieści od Marty

gosiulku - ale co? bo nie bardzo rozumiem

dżoanka - wygłaskana :)))) w sobotę będę mocno trzymać kciukasy!

jutro mamy z M 3 rocznicę ślubu cywilnego, więc już od dzisiaj świętujemy (my świętujemy wszystko, co się da, więc mamy kilkanaście różnych rocznic w roku:)))

reklama
Marta-ładne ja nie mam przekonania żeby dziecko cały czas spało w lózeczku turystycznym bo nie są one na tyle stabilne co drewniane ale u mnie wychodzi przewrażliwienie że Nastka ma chory kręgosłup i że dziecko powinno spać na twardszym materacu i stabilnym łóżeczku tak mi od zawsze rehabilitantki wpajały a kazdego to jest sprawa indywidualana dlatego też nigdy nie kupie swojemu dziecku wózka do którego zamiast zwyklej płaskiej gondoli zapina sie fotelik który ma robić za wózek bo nie chciałabym dziecku skrzywić kręgosłupa ale ludzie to kupują i woża tak dzieci
mi się fotelik dopinany przydawał jak musiałam szybko gdzieś wskoczyć a mała spała żeby jej nie budzić wpinałam załatwiłam co miałam i wiooo do domu :) a łóżeczko miałam i drewniane i kołyskę i turystyczne bo Amela od małego wyjeżdżała z nami a nie śpimy z nią w jednym łóżku
Bobo, w życiu bym nie chciała się Ciebie pozbyć
Oglądam Anioły i demony na Polsacie:-)
ksiażka lepsza oo niebo... film mi się średnio podobał :P
Marta-o co miałabym sie obrazić no costy każdy sobie wybiera to co jemu pasuje a to że masz inne zdanie niż ja to przecież jest normalne:-Dnie jesteśmy w podstawówce i nie narzucam nikomu że jak ja bede takie mieć to muszą wszyscy absolutnie;-) taki ci sie podobał i taki masz u ciebie sie może swietnie sprawdzić i tyle:tak:ja ucze swoją córe wierszyka na dzień matki do przedszkola pewnie sie popłacze jak bedzie mówiła bo to bedzie mój pierwszy w życiu taki dzień matki

ojejjjj jak słodko .. mój mąż nawet nie pomyślał by Amelę czegoś nauczyć ehhhh

hej , patrze na moj suwaczek i juz mi wali to juz nie dlugo , za tydzien bedzie juz po i wielki stres :( kurcze juz mi wali :(
&&&&& będzie dobrze kochana !!!!
Hej

Anaber wybacz ale się usmiałam..
Ale dzisiaj ciężki dzień.

Dziewczynki czy któraś używała lakieru do paznokci w żelu?
hmm tylko hybrydowy mi do głowy przychodzi...
musiałam jescze wypić kawę bo mi się zachciało

aneczkoo Ty jestes, zrobiła przelew na taką kwotę jak tam uzgodniłyśmy powiedz mi kochana kiedy to do mnie wyślesz??
jeszcze muszę przeszliifować wazoniki i zalakierować ostatnią warstwą i wysyłam :)
a wpłata już doszła - dziękuję :)
mnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm....
Wiecie co ????? Odebrałam ankiety Boże jakie oni mi odpowiedzi popisali :szok:
Na pytanie kim jesteś chłopakiem czy dziewczyną popisali obojniak :no: a na pytanie np. czy czujesz się bezpiecznie w domu, szkole napisali przed komputerem MASAKRA
Albo czy piłeś alkohol - tak bo rodzice mi dali ..... brak mi słów
o mamusiu...,.. hehe dzieciaki :no:
dziewczyny coraz bardziej sie boje :( nie umiem myslec pozytywnie :( straszna matka ze mnie
więc ja będę myślała pozytywnie za nas obie ok ?? :*
Bobo wszystko będzie ok,ale dla twojej spokojności &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!
Marta za twoją wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!No ja każdemu złamasowi co na mnie trąbi zawsze pokazuję fuckjuszka,a co!!!
Anaber całe szczęście,że nic ci się nie stało:tak:!

A to obiecane zdjęcia z festynu rodzinnego,jaki organizowała nasza szkoła.Na pierwszym zdjęciu jest Szymek i Karol przy rosomaku,a w tle mój blok.
20120512101323.jpg

Na tym zdjęciu jestem ja z moimi synkami.
20120512104110.jpg

Na tym zdjęciu jest Kamila z Szymonem,uczą się układania w pozycji bocznej bezpiecznej.
20120512103238.jpg

Na tym zdjęciu jest Franul w swojej nowej zabaweczce.
20120512104846.jpg

I jak Wam się podobają fotki,moje dziewuszki???
piękne !!!
i już natychmiast mów mi skąd masz tą eksta misioczapkę ?????
Bobo no widzisz to dobrze,że wsystko ok :-)gratulacje

A ja wziełam się za pranie wózka i to byl błąd, tyle nerwów straciłam ,ze szok jak przyjechał m to sie poryczałam bo mi nerwy puściły. w budzie od wózka ida takie druty które ją usztywniaja i nie wiem jakim cudem to sie stało,że się skręciły i buda na wózku wisiała a nie stała i męczyłam sie z tym dwie godz. :wściekła/y: bordowa bylam. dopiero jak przyszedł m to rozerwal tam jakąś częśc materiału i to dopiero puściło no ale część budy rozerwana więc dopiero co to pozszywałam. kurde no nic mi nie wychodzi materac jednak na kibel pojdzie bo ta część od strony gryki zafarbowala i brzydko to wygląda nie wiem czy psychicznie wytrzymam to,ze moje dziecko mialo by na tym spac więc kupię nowy:-( za co sie nie wezme to spiernicze

wiesz co ?? czasem gryka farbuje .. ja też prałam to zawsze w miejscu gdzie sciekała woda to odbawiało się .. pod prześcieradłem nie będzie widać ... a jeszcze 1000000000000000 takich plam będzie jak dziecko uleje , zwymiotuje albo kupka pójdzie bokiem :)

nauczyłam się dziś wiązać bransoletki z rzemyka :) i zrobiłam 3 ozdoby .. na codzień są ciut za duże ,..Zobacz załącznik 465103Zobacz załącznik 465104Zobacz załącznik 465105Zobacz załącznik 465106Zobacz załącznik 465107

a takie coś dla mojej przyjaciółki mam :)
Zobacz załącznik 465108Zobacz załącznik 465109Zobacz załącznik 465110Zobacz załącznik 465111Zobacz załącznik 465112

Gosiulek
jak przeszlifuję Twoje chusteczniki to mogłabym wysłać ale nie mam pistoletu do klejenia na ciepło bo mąż popsuł :(
wiec mogę zawiązać Ci wstążki na chusteczniku jedynie ok ?? bo na lakier jak zrobię to będzie na wstążeczce robił takie brzydkie plamy...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry