bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
bietka wg niego dziecko nadrobi ta roznice bo u mnie jest ok 2 tyg roznicy i mowil ze mam liczyc tak jak mialam @. no ale ja dowiem sie bardziej wiecej jak pojde do mojego i niech on mi tlumaczy hehe. a w tych siatach do dotalam to jest wszystko hehe sudocrem, johnon&johnosn do mycia woda mineralna ustronianika krem na rostepy plyta o pielegnacji i wiele innych nawet juz nie pamietam sa gazety ulotki i inne probki. milo tak dostac heeh
A jadłam dzisiaj wszystko świeże, tylko bez nakręcania, bo mdłości mogę mieć po dupku. Teraz cicho sza do soboty;-)
nie jesteśmy w podstawówce i nie narzucam nikomu że jak ja bede takie mieć to muszą wszyscy absolutnie;-) taki ci sie podobał i taki masz u ciebie sie może swietnie sprawdzić i tyle
ja ucze swoją córe wierszyka na dzień matki do przedszkola pewnie sie popłacze jak bedzie mówiła bo to bedzie mój pierwszy w życiu taki dzień matki

a na pytanie np. czy czujesz się bezpiecznie w domu, szkole napisali przed komputerem MASAKRA
bordowa bylam. dopiero jak przyszedł m to rozerwal tam jakąś częśc materiału i to dopiero puściło no ale część budy rozerwana więc dopiero co to pozszywałam. kurde no nic mi nie wychodzi materac jednak na kibel pojdzie bo ta część od strony gryki zafarbowala i brzydko to wygląda nie wiem czy psychicznie wytrzymam to,ze moje dziecko mialo by na tym spac więc kupię nowy:-( za co sie nie wezme to spiernicze