reklama

Nasze sprawy...

reklama
Marta-powodzenia i odezwij sie jak coś mój mąż jak narazie był ze mną tylko raz wtedy ja w szpitalu byliśmy bo takto zawsze jest w pracy jak mam wizyty Bobo-może odpuść mężowi nie robi ci sie go żal? Ucze Nastke wierszyka ale ma tam słowo pierwiosnkowy i mówi pierwiostkowy poprawiam ja ale pewnie i tak powie po swojemu:baffled:Jak wam dzień mija kobietki?

Wiola pospałam zjadłam obiadek a jeszcze do babci muszę iść na imieniny
Bobo zapytaj Bietka ci dobrze mówi zresztą on sam powinien ci powiedzieć w którym tygodniu jesteś bo mu wyjdzie jak zrobi ci usg
Marta za wizytę&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bobo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę

Hej Dziewczynki! u nas dzisiaj pogoda do d... i przez to mam podły humor. Cały dzień probuję pracować. Do tego teraz mnie coś zemdliło, chyba coś z obiadu. Jutro też mam wizyte u lekarza, idę na usg piersi. Dostałam skierowanie.
Bobo żadna straszna matka z Ciebie, jesteś jak najbardziej NORMALNĄ mamą! ja pomimo że nie przeżyłam tego co ty, też z niecierpliwością czekałam na każą wizytę, bo sama w swojej głowie nakręcałam się że jest coś nie tak. A na szczęście urodził się zdrowy synek!!! i wierz że i u Ciebie będzie tak samo!
Trzymam kciuki za waszw dzisiejsze wizyty. Ciekawe jaka płeć będzie u Marty:) obstawiam babeczkę:-):-):-)
Aga czy Twoja babcia to Zosia??? i taką pogodę przyniosła????:):):):)

Bobo nie opowiadaj głupot i dziewczyno myśl pozytywnie bo jeszcze fasolce zaszkodzisz. Nie obraź się na mnie ale takim myśleniem możesz ściągnąć na siebie nieszczęście, każda z nas się martwi ale żadna z nas tak nie świruje weź się w garść Bobo bo będziesz karniaki nam tu tańczyć
Justi tak moja babcia to Zośka zimna a żeby było śmieszniej to mojego m babcia też Zośka ale u niej byliśmy w sobotę

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo- nie jest zła matka z ciebie wiadomo że musi wiedzieć ale wiesz jak to jest czasami lepeij zaoszczędzić sobie nerwów i po prostu wyciągnąć rękę do zgody nie bój sie nic wszystko będzie wporządku:tak: Aga-Zofie masz babcie?to dobrze ja po obiadku i zbieram sie zaraz do koleżanki bedziemy tego torta tworzyć miłego popołudnia i życzę wam udanych wizyt kobietki zajrze wieczorkiem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry