reklama

Nasze sprawy...

Bobo bo ciąża to jest szczęśliwy czas to jest najpiękniejszy okres w życiu kobiety a dla ciebie to będzie koszmarny okres jak będziesz się tak zadręczać, bobo musisz wyluzować bo zwariujesz a poza tym ciśniecie ci będzie skakać jak będziesz się tak denerwować a to nie jest dobre w ciąży
Wiola miłego tworzenia, tak moja babcia to Zośka

reklama
Bobo wszystko będzie ok,ale dla twojej spokojności &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!
Marta za twoją wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!No ja każdemu złamasowi co na mnie trąbi zawsze pokazuję fuckjuszka,a co!!!
Anaber całe szczęście,że nic ci się nie stało:tak:!

A to obiecane zdjęcia z festynu rodzinnego,jaki organizowała nasza szkoła.Na pierwszym zdjęciu jest Szymek i Karol przy rosomaku,a w tle mój blok.
20120512101323.jpg

Na tym zdjęciu jestem ja z moimi synkami.
20120512104110.jpg

Na tym zdjęciu jest Kamila z Szymonem,uczą się układania w pozycji bocznej bezpiecznej.
20120512103238.jpg

Na tym zdjęciu jest Franul w swojej nowej zabaweczce.
20120512104846.jpg

I jak Wam się podobają fotki,moje dziewuszki???

Ostatnia edycja:
jestem :)
lekarz fajny gabinet nowy ogolnie ladnie :)
dzidziolek moj ladnie sie ruszal hehe serduszko mu pieknie bilo i moj wielkolud ma 3 cm :) hehe wielki po tacie. zbadal mu tez ta przeziernosc karkowa i jest zdowe :) jestem taka szczesliwa. moje szczescie kosztowalo mnie 150 zl. ale dalabym o wiele wiecej zeby takie wiadomosci slyszec hihi :) dostalam te dwoe reklamowki roznosci nawet nie wiem co tam jest bo pierwsze co pisze do was no i do meza zadzwonilam hehe z radosci gniew mi minal.jestem szczesliwa na maksa :)

bobo wiem, co czujesz ... ja też się zamartwiałam... ale musisz być dobrej myśli. Nerwy szkodzą bobaskowi :tak:. Zobaczysz dzisiejsza wizyta Cię uspokoi ... może dobrym wyjściem jest chodzenie tak jak anaber, co 2 tyg. Raz prywatny, raz NFZ. Przynajmniej dopóki nie poczujesz ruchów. Nie wiem co Ci doradzić więcej :confused:

no i mój wywód nieaktualny !!!! cieszę się, że wszystko OK
a który tydzień ???co powiedział gin???

gratulacje super wizyty !!!!!!!!!!!!!

6 mamo
super zdjęcia

bietka no wlasnie pytalam go i on mi powiedzial ze mam liczyc wg @ czyli termin porodu mi sie przesunal wg niego na 1 grudnia. na usg jest napisane 10tydz

Bobo no widzisz to dobrze,że wsystko ok :-)gratulacje

A ja wziełam się za pranie wózka i to byl błąd, tyle nerwów straciłam ,ze szok jak przyjechał m to sie poryczałam bo mi nerwy puściły. w budzie od wózka ida takie druty które ją usztywniaja i nie wiem jakim cudem to sie stało,że się skręciły i buda na wózku wisiała a nie stała i męczyłam sie z tym dwie godz. :wściekła/y: bordowa bylam. dopiero jak przyszedł m to rozerwal tam jakąś częśc materiału i to dopiero puściło no ale część budy rozerwana więc dopiero co to pozszywałam. kurde no nic mi nie wychodzi materac jednak na kibel pojdzie bo ta część od strony gryki zafarbowala i brzydko to wygląda nie wiem czy psychicznie wytrzymam to,ze moje dziecko mialo by na tym spac więc kupię nowy:-( za co sie nie wezme to spiernicze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry