reklama

Nasze sprawy...

bobo no oczy mialam wielkie pewnie jak leciałam :-) niegdzie sie nie uderzyłam ani tez to żadna wysokość bo lozko mamy niskie, ale nastepny wydatek trza kupić stelarz do łóżka:-D bo teraz końcówka materaca wisi nad podłogą :tak: a m jeszcze w nocy wstawal do kibelka i podparł sie w tym miejscu i tez wpadl to tylko slyszałam k..w. m.ć tak mi sie chciało śmiać;-)

materac do łożeczka schnie i chyba nie bedzie tak źle zobaczymy jak zlożymy, najwyżej kupie taki ochraniacz na materac zobaczymy, wczoraj byłam bardziej przerazona :happy2:

reklama
kurde szukam i du...pa nie moge znalezc zadnego lekarza a do mojego nie chce isc zeby sobie nie myslal ze taka panikara jestem heeh
gosiulek ja nic nie slyszalam o takim lakierze

anaber wybacz, ale się roześmiałam, dobrze, że nie upadłaś na brzuch lub nie przewróciłaś się... a widok Twojego m w nocy - bezcenny :-D
no zobaczymy czy mi przepisze żelazo... jestem ciekawa.

gosiulek to lakier do manicure hybrydowego. Po prostu nakładasz lakier jak żel i wysuszasz pod lampą. ;-)

bobo marta chyba Ci wczoraj dwóch lekarzy podała z nr tel

dziewczyny stanęłam na wadze ( chciałam sprawdzić, czy wystarczy jutro skali u położnej) i wiecie co... od ostatniej wizyty 4 tyg temu przytyłam 1,4 kg. To mało :sorry2: ależ się ucieszyłam... ale apetyt mi zmalał odkąd młody uciska na żołądek

Ostatnia edycja:
dzwonie do jednej przychodni prywatnej a ta do mnie ze to na rengen i tyle sie dowiedzialam hahaha a mowie babie ze chce usg a ona ze na rentgen haha

Bietka nie,nie o ten mi chodzi...Kurcze czytałąm ostatnio gdzies a teraz nie mogę znaleźć.Nie pamiętam gdzie.Jestem ciekawa opinii.Nakłada się normalnie jak lakier i schnie tez jak lakier.

Gosiulek ja tez nie słyszałam o takim lakierze
Anaber dobrze że nic ci się nie stało

posprzątałam jeszcze tylko poodkurzać i umyć podłogę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry