reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzien dobry laleczki moje :)
pospalo mnie sie dzis hihi. maz pojechal po 7 do tesciow panele tam kladzie facet no i ten oczywiscie musi byc. nadal z nim nie gadam.
milego dnia dziewuszki :)

bobo zaopatrzyłam się w c&a, kupiłam po prostu większe t-shirty za 19,90 i 29,90 - a ciążowe są po 59,90 :no:
super, że dałaś cynk do lidla, będę polowałam na te leginsy :-)

Dzień dobry dziewczynki:-)!

Na razie ja tylko chwilowo,już jestem zmęczona,a wstałam calkiem niedawno,ale pogoda do tyłka.Niby nie pada,ale....same wiecie.
Dziś na obiad naleśniki na słodko z serem.

Do zobaczenia później

hej dziewczynki :)
ja dopiero wstałam, jakas nieprzytomna jestem, przepraszam,ze tak wczoraj bez pożegnania ale pochłoneło mnie to prasowanie ale wszystko zrobiłam zeszło mi sie do 23:30 :szok:, później zaczełam układac w szafach i wiecie co odwaliłam rabanu o 12 w nocy m był na prostych nogach. układałam rzeczy w szafi a że teraz mamy przestawione łóżko aby łóżeczko nam sie zmieściło, więc aby dojśc do górnych półek musze stać na łóżku, i jakoś tak nie fortunnie stanelam na rogu, że ten stelarz drewniany co jest pod materacem pękł a ja wpadłam do środka, hałasu narobiłam ale trochę sie przestraszyłam, ale śmiesznie musiało to wyglądać ze pod takim klockiem łóżko pęka :-D

Bobo te w lidlu fajne rzeczy :tak: napewno zerknę bo C&A to juz nie na moją kieszen trochę drogie.
Bietka powinien Ci przepisac żelazo bo masz spadek mniejwięcej taki jak ja ;-)

Marta poradzisz sobie :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anaber dobrze Kochana ze nic Ci sie nie stalo hehe :)
ja chcialam do gina sie zapisac ale nikt nie odbiera musze szukac jakiegos innego :( a juz sie odwazylam hehe i du...pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry