reklama

Nasze sprawy...

hej dziewczynki :)

bobo ja i mój gin liczymy te tygodnie, tak jak mówią dziewczyny. Czyli ja jestem teraz w 33 tygodniu ciąży, ponieważ skończyłam 32 i zaczęłam 33... - dokładniej rzecz ujmując jestem w trakcie 33 tygodnia:-) od zawsze tak miałam wpisywane w kartę ciąży...
wg mnie Ty jesteś w 10 tygodniu;-)

anaber hemoglobina 11,7 ( norma od 12 do 16)
hematokryt 34,4 ( norma od 37 do 47)
ja też kupiłam 5 par za 24,99 zł - ładuję baterię do aparatu później wrzucę fotkę :-)

dzoana mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& oby plamienia nie przylazły a za 6 dni II piękne krechy
martasx o której wizyta ???? ja stawiam, że dziewczynka :-) kurcze może poznamy płeć już dzisiaj :)

wiolka jestem, jakaś maskara z tą pogodą.... zimno, pada, nie ma jak iść na spacer... znów będę w domu przymulona :baffled: psa zakropiłam wczoraj kropelkami na kleszcze i nie mogę jej moczyć 48 godz. no cóż może się przejaśni popołudniu :/

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja ale bez humoru u nas strasznie zimno pada i w ogóle do d.........

Wiola mam coś ostatnio z netem i strasznie mi muli wywala mnie i się tylko denerwuje ale siedzie i czytam bo jestem strasznie ciekawa co u was
Bietka czekamy na fotki
Marta &&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Dzoana &&&&&&&&&&&& żeby małpa nie przyszła

WIola, ja ledwo patrzę tak wcześnie na oczy, dlatego ja dyktuje, a Kicia pisze na klawiaturze poranne witanko na BB. U mnie pochmurno, ale na razie bez deszczu, no i wydaje mi się, że jednak trochę cieplej niż wczoraj. Twoje zyczenie sie spełni, podobno od przyszlego tygodnia nadchodzą upały.
Bietka, ja zwariuje do soboty:angry: wtedy mam termin @ i planowane testowanko. Dupka mam brać 10 dni, później testowanie i jeśli będą II to mam kontynuować, więc w sobotę rano będzie sikanie na teściora

Bietka-u mnie też okropna pogoda ja na taka pogode jestem nie do życia cały czas spiąca nie przytomna po prostu a jak jest ciepło to chociaż człowiekowi żyć sie chce to dziś musicie z psinką w domu sie kisisć piszemy petycje do oddziału meteorologi że jeszcze pare dni i szlag nas trafi z taką pogodą :angry: Aga-mi też coś net sie zawiesza i klne pod nosem ale jestem :tak:także walcz z nim i staraj sie komputera nie wyrzucać;-) musze dziś torta Nastuli upiec i jutro go do przedszkola zanieść bo jutro w przedszkolu robią jej urodziny a nie mam weny do niczego cały dzień bym najchętniej przespała:sorry2: Robiła któraś z was badania prenatalne? Dzoana-nie mozesz walnąć tego mierzenia tempki w kąt i zaoszczędzić sobie dodatkowego stresu?Ja nigdy temperatury nie mierzyłam ani śluzu nie oserwowałam bo bym sie nerwowo chyba skończyła trzymamy mocno do soboty &&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Hejka jestem witam Was wszystkie razem :-D
Dzięki dziewczyny chciałabym wiedzieć ale w sumie to wszystko jedno czy to będzie chłopczyk czy dziewczynka mam nadzieję tylko że wszystko dobrze. Wizytę mam na 19 dopiero więc już doczekać się nie mogę :tak:
Zaraz idę do gimnazjum bo już są ankiety kupię tej sekretarce czekoladę bo na prawdę fajna babka i mi załatwiła to. Potem jadę do koleżanki za poznań do kórnika sama autem hi hi hi a co

Wiolka ja robiłam badania prenatalne ale tylko mi mierzył kości dziecka

normalnie wiola masz racje - napiszemy petycję :-) hahahahahahahahaha
ja robiłam badania prenatalne. Ale te nie inwazyjne...

dzoana
byle do soboty:-) musi być dobrze !!!!!!!!!!!!!

marta sx no to piękna przygoda za kółkiem Cię czeka

aga1402
chyba na w taki dzień wszystkie się tak czujemy... do d......

Wiola, no ja właśnie już nie mierzę, bo tylko się dołuję jak spada, a przecież i tak się okaże wkrótce. Wolę się podołować w sobotę niż w środę, czwartek, piatek i sobotę:wściekła/y:
Marta, to uważaj jak będziesz jechać, bo w taką pogodę to każdy senny i o stłuczkę nie trudno. No i czekamy na wieści, wiadomo, że płeć niewazna, ale dobrze wiedzieć co tam się kluje;-)

reklama
Powiem powiem zajrzę do Was po południu bo jeszcze musimy do majstrów zajechać kurcze bo spieprzyli nam kibel normalnie jestem zła bo założyli taką długą rurę tą co wychodzi od kibelka że kibel na środku łazienki stoi i oni mi mówią ze tak musi być no szlak mnie trafi kazałam im uciąć rurę albo włożyć inną żeby przy ścianie był :wściekła/y:

Bietka to jest bliziutko bo z 10 km zaledwie
Wiolka ja miałam chyba nieinwazyjne tzn. mierzył kości dziecka na zespół downa i kręgosłup

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry