bietka84
szczęśliwa :)
hej dziewczynki
bobo ja i mój gin liczymy te tygodnie, tak jak mówią dziewczyny. Czyli ja jestem teraz w 33 tygodniu ciąży, ponieważ skończyłam 32 i zaczęłam 33... - dokładniej rzecz ujmując jestem w trakcie 33 tygodnia:-) od zawsze tak miałam wpisywane w kartę ciąży...
wg mnie Ty jesteś w 10 tygodniu;-)
anaber hemoglobina 11,7 ( norma od 12 do 16)
hematokryt 34,4 ( norma od 37 do 47)
ja też kupiłam 5 par za 24,99 zł - ładuję baterię do aparatu później wrzucę fotkę :-)
dzoana mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& oby plamienia nie przylazły a za 6 dni II piękne krechy
martasx o której wizyta ???? ja stawiam, że dziewczynka :-) kurcze może poznamy płeć już dzisiaj
wiolka jestem, jakaś maskara z tą pogodą.... zimno, pada, nie ma jak iść na spacer... znów będę w domu przymulona
psa zakropiłam wczoraj kropelkami na kleszcze i nie mogę jej moczyć 48 godz. no cóż może się przejaśni popołudniu :/
bobo ja i mój gin liczymy te tygodnie, tak jak mówią dziewczyny. Czyli ja jestem teraz w 33 tygodniu ciąży, ponieważ skończyłam 32 i zaczęłam 33... - dokładniej rzecz ujmując jestem w trakcie 33 tygodnia:-) od zawsze tak miałam wpisywane w kartę ciąży...
wg mnie Ty jesteś w 10 tygodniu;-)
anaber hemoglobina 11,7 ( norma od 12 do 16)
hematokryt 34,4 ( norma od 37 do 47)
ja też kupiłam 5 par za 24,99 zł - ładuję baterię do aparatu później wrzucę fotkę :-)
dzoana mocno trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&& oby plamienia nie przylazły a za 6 dni II piękne krechy
martasx o której wizyta ???? ja stawiam, że dziewczynka :-) kurcze może poznamy płeć już dzisiaj
wiolka jestem, jakaś maskara z tą pogodą.... zimno, pada, nie ma jak iść na spacer... znów będę w domu przymulona
psa zakropiłam wczoraj kropelkami na kleszcze i nie mogę jej moczyć 48 godz. no cóż może się przejaśni popołudniu :/
Ostatnia edycja:
wtedy mam termin @ i planowane testowanko. Dupka mam brać 10 dni, później testowanie i jeśli będą II to mam kontynuować, więc w sobotę rano będzie sikanie na teściora
także walcz z nim i staraj sie komputera nie wyrzucać;-) musze dziś torta Nastuli upiec i jutro go do przedszkola zanieść bo jutro w przedszkolu robią jej urodziny a nie mam weny do niczego cały dzień bym najchętniej przespała
Robiła któraś z was badania prenatalne? Dzoana-nie mozesz walnąć tego mierzenia tempki w kąt i zaoszczędzić sobie dodatkowego stresu?Ja nigdy temperatury nie mierzyłam ani śluzu nie oserwowałam bo bym sie nerwowo chyba skończyła trzymamy mocno do soboty &&&&&&&&