reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam wszystkich z rańca.
Bobo, uparciuszek z Ciebie, specjalnie dla Ciebie od razu wpisałam tempkę, ktora spaaaaadła:-( O d jutra nie mierzę, żeby sie nie stresować:-(
Martuś, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte, może bedzie wiadomo co ma te Twoje maleństwo między nóżkami.
Buziaki i do 16 (chyba, że zasnę po pracy):-) Miłego dnia

reklama
Dzień dobry Dzoanka jak zwykle pierwsza ja bym o 4 rano na oczy jeszcze nie widziała masakra jak wczas cie z łóżka sciągają.Ale wam sie dyskusja rozwinęła ja licze tak jak mam w karcie ciąży gin od tego jest lekarzem że wie co robi :tak: Martusia-trzymam kciuki za wizyte i może zobaczymy kto mieszka w tym pięknym brzuszku;-) Miłego dnia u mnie zimno jak cholera pada pogoda okropna ja wole już jednak upały,a gdzie sie nam Anisiaj podziewa?Madlen biedna pewnie walczy ze złym sampoczuciem Joweg odkopuje ogródek bo już zostało jej mało czasu i bo za niedługo będzie musiała leżeć pisać z nami i odpoczywać Justi a ty gdzie?Szostkowamama pewnie sie pokaże Aneczkaa w transie prace a Suonko nasza nadal u siebie bez kompa:-( miłego dnia kochane Nasze skarby w wysokich ciążach Bietka i Anaber wy tez sie dziś pokażcie i Aga znajduj dla nas więcej czasu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry