reklama

Nasze sprawy...

Bobo-ja liczyłąm tak jak na suwaczku ale mi na wizycie tak gin wyliczył i wielkość płodu była odpowiednia tygodniowi który on mi wyliczył i przy tym zostaliśmy nic nie dodajemy a ja kończe tydzień w każdy czwartek i tak mam też wizyty dobranoc kobietki

reklama
Bobo ale ja nie dodaje jak na przykład z kalendarza policzysz tygodnie to ci wyjdzie ja miałam okres 1 lutego i teraz w środe skończę 15 tydzień i obróci mi się na 16.
Ty masz dziś pierwszy dzień dziesiątego tygodnia, 9n tydz skończony, przynajmniej mi tak samo wychodzi z wizyt u lekarza jak na suwaczku jak byłam na pierwszej wizycie w 5 tyg 5 dniu to w karcie mam napisane 6 tydz

aga a ja bylam u lekarza i wielkosc plodu byla 6 tydz i 5 dzien i tak liczyl gin tak samo wpisal w karte moja. nie pisal ze jest to 7 tyd i 5 dzien. no ale kazdy liczy inaczeej wiec niech tak zostanie :)

10 zaczynasz 9 masz skończony :-p

To tak jak Ci pisałam z urodzinami przykładowo:
27 maja kończysz 26 lat to zaczynasz 27 rok życia a nie 26
Ale ok licz jak uważasz

Bobo ok niech tak będzie każdy liczy jak chce tylko ty mnie nie rozumiesz nie chodzi mi żebyś dodała tydzień. Byłaś w 6 tyg 5 dniu to nie tak jak ty piszesz w 7 tyg i 5 dniu tylko w 7tygodniu czyli inaczej w 5 dniu 7 tygodnia. Nie potrafię ci tego inaczej wytłumaczyć:-D
Marta ma racje
Bobo a poszukaj sobie kalkulatora internetowego i tam ci policzy w którym tygodniu jesteś. Kiedy miałaś ostatni @??????????????

http://ciazaporod.pl/kalkulator_tygodnia_ciazy.html

Bobo policz i napisz co ci wyszło:))

Ostatnia edycja:
Dziewczynki liczy się tak.
Jeśli jesteśmy w 1tyg. i 2dniu czyli jesteśmy w drugim tyg,tak?...bo drugiego tyg. jest dwa dni.
Jesli jesteśmy w 2tyg to w 2.
Jesli w 2 i 1dniu to w 3 bo z trzeciego tyg. jest już jeden dzień.
Mój lekarz wtedy pisał 2/3tyg.

reklama
skoro mowicie ze tak jak z latami do dlaczego wszedzie wpisuja np mi mam skonczone 27 i wszedzie mi wpisuja 27 a nie 28 liczy sie wiek skonczony a nie zaczety. no ale kazdy liczy po swojemu i niech tak zostanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry