reklama

Nasze sprawy...

marta no wiec jak jutro poczatek 17 tyg to jestes w 17 nie w 18 . dodajesz sobie tydzien? ja np jestem w 9 i tez tak wszedzie podaje. skad masz takie wyliczenia?

reklama
Bobo na ja tak liczę 17 tydzień, początek 18 tygodnia no i ja tak liczę wiem że Scoti też tak liczy.

Chyba czuje bulgotki ale nie wiem czy to nie jelita

Bobo-ja mam tak że 19 kwietnia jak mi gin karte ciąży zakładał to mi wyliczył 9 tydz a na suwaczku mam tydzień w tył niż w karcie ciąży i tak jak teraz pójde w czwartek na wizyte to kończe 12 tydzień i 13 zaczynam :eek:

Jak mi się spać chce, a tu te głupie reklamy jeszcze. Chyba nie doczekam końca filmu:-(
Tak jak czytam te Wasze wyliczenia to stwierdzam, że to bardzo skomplikowane;-)

Wioka no i ja też tak liczę właśnie 17 tydzień to skończony i zaczyna się 18.
Bobo tak jak masz urodziny ja 17 marca miałam 26 lat i teraz zaczynam 27 rok życia

Witam
Przeczytałam i szybko pisze bo mnie internet do furi doprowadza
Dzoana &&&&&&&&&&&&&&&&& za ten cykl
Anaber też muszę poprasować
Marta może to to:-D
Bobo liczysz tak jak suwaczek Marta dobrze mówi jak ty masz 9 t 1 dz to znaczy że jesteś w pierwszym dniu 10 tygodnia Marcie jutro obróci się na 18 tydz mnie się w środę obróci na 16 tydz

Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać:szok:

reklama
dobranoc dzoanko :) daj jutro z ranca tempke na wykresik bo umre z ciekawosci hihih
aga gin mi mowil ze tyg sa tak jak sa ze sie nie daje czyli jak ja mam teraz 9 to jestem w 9 zreszta dlugosc plodu temu odpowiada a jak sie dodaje to moze byc roznie, wiec ja licze tak nie dodaje nic
bietka, anaber wy jak liczycie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry