• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzonka kupię tylko dodatkowy materacyk i w sumie łóżeczko tanie z przewijakiem i pałąkiem z zabawkami ;-) A kiedy masz termin @ ? Trzymam oczywiście żeby mendy nie było &&&&&&&&&

Bobo, Ty to tak wierzysz w te moje II, czasem to bardziej niż ja:tak:
Marta, termin @ jest 19 maja. Wiem, że powinnam spokojnie czekać, no ale już się zaczęło wkręcanie. Od nadziei do braku wiary, że przecież nie może się udać.

Marta-ładne ja nie mam przekonania żeby dziecko cały czas spało w lózeczku turystycznym bo nie są one na tyle stabilne co drewniane ale u mnie wychodzi przewrażliwienie że Nastka ma chory kręgosłup i że dziecko powinno spać na twardszym materacu i stabilnym łóżeczku tak mi od zawsze rehabilitantki wpajały a kazdego to jest sprawa indywidualana dlatego też nigdy nie kupie swojemu dziecku wózka do którego zamiast zwyklej płaskiej gondoli zapina sie fotelik który ma robić za wózek bo nie chciałabym dziecku skrzywić kręgosłupa ale ludzie to kupują i woża tak dzieci

Wiolka moim zdaniem łóżeczko turystyczne jest stabilne tum bardziej że ja kupię dodatkowy materac taki jak do drewnianego. Tu przynajmniej dziecko się nie uderzy no i kolejny plus dla mnie to taki że pakuje je i jadę i dziecko będzie zawsze spało w swoim łóżeczku :tak:

Gosiulek, a jak głowa? Daje Ci teraz odetchnąć?
Marta, boję się tak myśleć, bo później będzie wielki zawód. Szkoda, że nie mogłam zapomnieć o tej fazie tak jak się zagapiłam na owulkę:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry