Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja robiłam takie !!!!
najpierw 10 dni przed usg pobierałam krew na PAPP-A i wolną jedn B-hcg - po 10 dniach otrzymałam wyniki i z tym jechałam do lekarza- on to wprowadził do komputera, zrobił usg 3d i miałam wynik.
Robiłam to 12 + 2 dni i w 20 tygodniu. Czyli w I i II trymestrze.
marta tak to jest z fachowcami... :/
Bietka to ja miałam inne mi krwi nie pobierali tylko na podstawie usg Joweg nie panikuj będzie dobrze odpręż się teraz... maseczka, ulubiona muzyka i nogi w górze ;-)
niby tak moze Ksawery moj jutro wyjdzie do domu ale mowil ze czuje ze cos mu peklo i ze woda mu sie zbiera , a jak znowu bedzie musial zostac w szpitalu to lipa z zaplodnienia wiec chce sie wypisac na pare dni na rzadanie udac ze jest okej i po transferze sam pojdzie , jak male dzieci , bawimy sie w oszukiwanie modle sie tylko bo nic innego mi nie zostalo no i dobrze ze mam was bo nie wiem co bym zrobila !!!!!!
a co do badan to jak nam sie uda to robie wszytskie mozliwe wraz z genetycznymi
Bietka-ja przy Nastce miałam pobierane z krwi i z tego okreslali prawdopodobienstwa innych chorób jak zespół downa i jakies inne wady ale wyszło ze niestem w grupie ryzyka i pózniej miałam usg ultrasonograficzne w 5 misiacu mierzyliśmy wszystko długość paluszków szerokosci komór mózgu zobacze jak będzie teraz staram sie o tym nie myśleć ale boje sie jak jasna cholera Joweg-no już na dniach odstresuj sie kochana i bez nerwów co ma być to będzie
ehhh gdyby to bylo takie latwe same wiece jak to jest , tyle ze ja nie probuje co miesiac , teraz nasza ostatnia szasna w sumie bo nastpena bedziemy miec za 4 lata a to bardzo dlugo dla nas
Ja też już zmykam kochane odezwę się po południu ale jeszcze przed wizytą trzymajcie kciuki żebym dojechała w kawałku hi hi hi Miłego dnia laseczki ;-)