reklama

Nasze sprawy...

idę na spacer z psinką - chwilowo nie pada może uda się uniknąć tarzania w trawie, żeby krople nie poszły na marne
będę później

anaber zobaczyłabyś czy są kocyki po 7,90 ????

miłego dnia

reklama
bietka te co ja kupowałam ?? czy sa jakies inne bo te co ja kupowałam to były po 8,90 tylko osttanio zostały tylko bezowe i białe. daj zna cjeszcze jestem w domku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
masakra z tymi lekarzami. dzwonilam i nie ma miejsc za tydzien dopiero :( no nic szukam dalej
dzis o 18 nastapi chwila prawdy

Ostatnia edycja:
musiałam jescze wypić kawę bo mi się zachciało

aneczkoo Ty jestes, zrobiła przelew na taką kwotę jak tam uzgodniłyśmy powiedz mi kochana kiedy to do mnie wyślesz??

Bobo-no to nieźle życze owocnych szukań i mam nadzieje że znajdziesz lekarza który cie dziś przyjmie:tak: Anaber-najważniejsze ze nic ci sie nie stało czasem upadek z niskiej wysokości ale nie fortunny jest gorszy niż z wysoka;-) ja sie chwile zdrzemłam ale nie mam weny do niczego nic dziś jeszcze nie zrobiłam nawet wyjątkowo na zakupach jeszcze nie byłam:szok: kobiety znajdźcie złoty srodek na moje lenistwo:-p

wiolka znalazlam kolo mnie na rogu jest gin i zadzwonilam i mowie ze na usg a on do mnie jakie a ja no jak jakie no w ciazy jestem to takie ciazowe a on polowkowe 3d jakie a ja ze nie ze normalne ze 9 tydz i chce poprostu wiedziec co z dzieckiem no i zapisal mnie na 18 :) wiec modly o tejj porze prosze odprawiac

Bobo-to super mnie nie będzie w domu bo jade do koleżanki pomaga mi tego torta zrobić dla małej wiec doczytam jak wróce ale oczywiście kciuki bedę mocno trzymała i zobaczysz jak ci dzidzior rośnie i serducho bije mocno dla mamusi:-)

reklama
Bobo no to dobrze ze sie umówiłas , tylko pamiętaj jak wrócisz i bedziesz sie czegoś doszukiwać to masz po d..ie

a ja ni epojade bo moj m wczoraj przekładal rzeczy z auta do auta i zbral mi kluczyk a w zapasowym nie ma baterii :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry