• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

marta ja mialam teraz placone przez zus i zawsze placili mi w ostatni dzien szybciej kasy nie przelali szczegoolnie ze oni tylko czekaja az sie cos wydarzy zeby nie placic datego tak zwlekaja z wyplata do ostatniego dnia

reklama
Dla mnie Ci z ZUSu to troche jak Ci z zakładu pogrzebowego i ubezpieczeniowego w jednym. Szybko umrzeć i jeszcze w taki sposób, żeby nie trzeba nic płacić:wściekła/y:
Marta, pewnie "miła inaczej" pani z informacji powie, że wtedy kiedy będzie czas.

Jestem już :)

Pranie wstawiłam , torby rozpakowałam wszystko ogarnełam i teraz siedze z Wami i piję herbatkę :happy2:

Dokłądnie ZUS zapłaci wtedy kiedy im wygodnie, sama teraz czekam na kase :wściekła/y:

Bietka to pochwal sie brzuszkiem :tak: sprwdzimy kto ma wiekszy hehe

marta oni nie maja na to wplywu. ja dzwonilam zawsze po jakies informacje do zus na dabrowskiego a przelew dostawlam z
al. nieplodleglosci taki byl aders na przelwie wiec nie wiem czy cos Ci powiedza

Walka na ciążowe brzuszki;-)
Jak mi się spać chce, a tu jeszcze cztery godziny w pracy. Mój M właśnie poszukuje ładnej cukini na jutrzejsze placuszki (podobno w smaku takie jak placki ziemniaczane, na które mam straszną ochotę). Na razie znalazł brzydkie i drogie w Stokrotce. Idzie do kolejnej Biedronki (koło nas nie ma). W drugiej stonce tez cukinii nie ma, więc niestety musze obejść się smakiem.
Marta, obawiam się, że Twoje rachunki ZUS nie obchodzą. U mnie pewnie skończy sie na pożyczce, bo jedna wypłata starcza nam na rachunki i spłatę kredytu.
Anaber, ja popijam wodę i ciągle do kibelka latam:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem kobietki wykończona po prostu dziś byłam u dentysty z małą super była dzielna bardzo plombe założył jej i mamy zęba zrobione i super później miałyśmy gości od 12 do 15 później znowu coś kupiłam sobie laptopa bo nasz nieopłaca sie naprawiać po zalaniu a tego odsprzedamy chyba komus na części czy coś ale naskrobałyście produkcja idzie pełną para jak widze:-)Głowa mnie boli bo wyjatkowo dziś w dzień sie nie przespałam i ledwo żyje:confused: co do tamtego wątku to one dla mnie nie istnieją a zwłąszcza te niektóre wredne co za anioły sie uważają (upadłe anioły)

reklama
Wiola, to teraz sobie odpoczniesz przy ciekawej lekturce:tak: Na głowe zpaodaj sobie apapa, tak cos mi się wydaje, że w ciąży można.
Bobo, podstawa to dobry dentysta. Mój do tej pory mnie znieczula dopóki nic nie czuję. Zawsze mówi co robi i jest bardzo delikatny. A dodatkowo ma piękne oczy, to taki dodatkowy profit:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry