reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo-jak coś czasem walnie to koniec jak była mlodsza i sie jej ktos zapytal co zrobi jak bedziecie miala rodzeństwo i bedzie plakać to stwierdzial ze do zamrażalnika włoży:-D zobaczysz jak ci sie twoje urodzi i zacznie mówić bedziecie miec śmiechu Marta-to idź sie ogarnij bo jutro tak wczas wstajesz

pokazuje sie na chwilke,bo na dluzsze pisanie czasu brak,syn mi sie rozchorowal,cala noc nie spalam..potem niby bylo lepiej,a teraz znowu zle..goraczka,wymioty,zawalone cale gardlo..ponad rok mielismy spokoj z angina,a teraz znowu sie przyplatala
angry.gif

jutro z samego rana lece z nim do przychodni,bo bez antybiotyku lepiej nie bedzie..
no.gif
,a dzisiaj kolejna nocka nieprzespana...dziecko mi sie meczy,a ja razem znim
unhappy.gif
nawet biedak nic dzisiaj nie jadl
no.gif
unhappy.gif
,zrobilam mu rosolek,ale nic nie moze przelknac..
z moja glowa troche lepiej,nie boli bo cisnienie nie skacze..a poza tym,nawet nie mam czasu myslec o sobie..
ale uspokoilam sie,bo moje p.ciala nie sa takie wysokie i nie ma wiekszego zagrozenia dla fasolinki
happy8se.gif
happy8se.gif
,wczoraj mialam tel.ze szpitala i nie mogalm sie zkobieta dogadac.ale dzisiaj juz bylo lepiej i jestem spokojna
wink2.gif
poprosilam jeszcze o powtorne badania przed duzym usg ,ktory mam na koniec lipca i moze bede miala jeszcze dodatkowe usg,ona chce mi zrobic,ale bez zgody ordynatora nie moze,ale napisze prosbe
yes2.gif
,byloby super,wtedy bede spokojniejsza
wink2.gif

sciskam was mocno i odezwe sie jak mi syn wyzdrowieje
sorki ,ze tylko o sobie
sorry2.gif

wiolka dzieci sa boskie hihi :) mam 5 bratankow i moja najmodsza bratanica ma niecale 2 latka i jest taka slodka i tak gada po swojemu troche troche po naszemu ze idzie boki zrywac hihi:) jak jest na skype bratowa to dzwonie zeby z nadia pogadac bo ona to mi zawsze humor poprawi hehe.
madlen Kochana zdrowka dla synka przede wszystkim zeby sie nie meczylo dziecko

ja zajadam truskawki ze smietna:)

Madlen-szkoda że syn sie pochorował takto jest z tymi choróbskami niestety zdrowka dobrze że wszystko dobrze u ciebie i tzrymam kckiuki zeby ci to usg zrobili bedzie lepiej:tak: Bobo-dzieci sa urocze zawsze wywolaja u doroslych uśmiech na twarzy juz niedlugo bedziesz widziala jak twoje dzidzi robi miny podobne do meza albo do ciebie uśmiecha sie przez sen później zacznie mówić raczkować i dawać w kość:-D

Ostatnia edycja:
Wiolka Boska jest Twoja mała chciałabym ją kiedyś poznać na pewno mądre z niej dziecko
Madlen dużo zdrówka dla małego a Tobie spokoju życzę i przespanej nocy
Bobo jedz jedz na zdrowie

cholera dziś znów nie tknęłam notatek :baffled: ale mi się tak nie chce ze szok liczę na fuksa i ze wylosuje łatwe pytania

reklama
wiolka ojjj no to nie ladnie kucharka zrobila :) na obiad chyba bede cos robic bo pewnie nie pojedziemy :( wczoraj mialam rybke i mlode ziemniaczki :) a jutro moze jajko sadzone ? hmmm sama nie wiem. botwinki bym zjadla tez :)
marta pewneg dnia pojedziemy odwiedzic wiolke :) bedziesz kierowac :) hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry