reklama

Nasze sprawy...

bobo-my mamy golfa 3 z 80 któregoś roku chcemy zmienić na coś kolo 2000 roku a nie takie stare paści a na takie 4 letnie to raczej nas stać nie bedzie narazie Butterfly-my tez w końcu musimy zmienic bo nastka jest duza i ciężko ją sie do auta wklada do tylu a siedzenie trzeba co chwile podnosić bo ma trzy drzwi tylko i nie wygodnie jak cholera Bietka-to jak już będą u mnie to ty zajrzyj do nas usiadziemy u mnie na tarasie pooddychamy świeżym powietrzem a jak pogoda dopisze to sie w basenie wykąpiemy

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem byłam wałówkę na jutro zrobić ( bułeczki, ugotowałam jajka na twardo, ogórki konserwowe) mam nadzieję ze starczy hi hi hi
Wiolka my mamy auto z 2001roku ale też się coś ciągle psuje skarbonka bez dna
Bietka nie ma sprawy
Bobo ja na początku miałam zaparcia jadłam śliwki suszone i czopki miałam a teraz jest oki wszystko i sama bez pomocy się wypróżniam

bietka nie jest na recepte. daje sie go nawet malutkim dzieciaczkom. duphalac tak sie nazywa. jest jeszcze syrop sliwkowy alvia tez na zaparcia. ja mam duphalac i poki co dziala:) wypije i czuje rewoluje i pozniej kibelek moj hihi. a Ty masz Kochana problemy z zaparciami?

bietka gin mi powiedzial ze jak te syropki nie zadzialaja to jeszcze ziolka sa :) napisal mi nazwe nawet hihi.
marta ja ostatnio zjadlam sliwki i nic na mnie nic nie dziala tylko syrop jak porzeadna dawke strzele sobie to zaraz lece hihi

ide sie kapac :) za chwile wracam :)

Ostatnia edycja:
Bobo miłej kąpieli

Laski ja idę się położyć już może coś poczytam jeszcze jutro wstaję o 5 rano więc raczej nie zajrzę do Was a wrócę ok 17-18 godziny więc do zobaczenia kochane. Dobrej nocy i miłego dnia jutro.
Ps. porobię zdjęcia i Wam wrzucę - buźka :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry