reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo na cellulit to ja polecam 2 litry wody dziennie i ćwiczenia, och jakie miałam piękne nogi w dniu ślubu i potem... przed problemami z ciążą :) ale jak już pisałam byłam na diecie i 7 x w tygodniu ćwiczyłam: taniec, aerobik + rower . Nic tak pięknie nie modeluje nóg i pośladków jak rower.
A krem to ja stosowałam przed ćwiczeniami Runberry - dostępny w klubach fit

oczywiście będę tu z Wami po porodzie i będę się dzielić jak walczę z tym swiństwem !!!!! :-)

Jestem i ja :)

dopiero wrócilam do dom :baffled: pojechałam dzis do Gdańska i wpakowałam się w taki korek ze szok zapomniałam,ze dzis jest u nas mecz i pozamykali ulice no masakra była samochody porusząły się 1cm/10min myślałam,ze mnie krew zaleje i jeszcze siku mi się chciało :angry:

Jutro w domku z Igorkiem ide do kontroli.

bobo i jak praca plagiat czy nie?? tak czyatałam o autach i jak to mówi mój m ford gów.o wort a fiat to jego brat więc się zasatnówcie. My mieliśmy forda mondeo i porażka co chwila coś sie działo i psuło. teraz mamy opla i rewelka.

marta to śpij słodko i szczęśliwej podróży :)

Wiolka wiem coś na ten temat jeśli chodzi o autam mój m ma warsztat i jest mechanikiem i jestem cała szczęśliwa bo oddaję auto i się nie martwię :happy2:

bietka tak liczę i liczę i jak to mozliwe,ż emasz za dwa tyg. i 4 dni termin jak zawsze byłaś tydzień przedemną ja mam teramin za 4 tyg.

anaber no mnie wychodzi termin z usg na 02 lipca i tak wpisałam na suwaczku
z OM na 7 lipca
ale trzymam się tego 2 lipca :-)

no własnie jak tam mecz w Poznaniu dziewczyny, widzę, że bidulka anaber odczuła skutki euro dzisiaj :) ???

anaber moj tato juz ma drugiego forda i procz lania paliwa nic nie robil i nie robi. chodzi idealnie poprzedni tez :) moj wujek ma forda i tez zadowolony. to zalezy na jaki sie trafi samochod :) a praca nadal sie sprawdza, napisane jest ze nawet do 24h sie czeka

Bobo no to dobrze się Wam trafiło:tak:

Bietka najgorsze,ze 18.06 w poniedziałek jest nastepny mecz a ja ma egzamin i musze przedostac sie przez trojmiasto :szok:

anaber uuuuuuuuuu współczuje, musisz wziąć poprawkę i wyjechać duuuuuuuuuuuużo wcześniej, no a najgorsze to siku i chyba ból pleców za kierownicą :(

anaber a Tobie co wychodzi z usg ??? jaki termin?

reklama
dziewczynki mi mama mowila ze liczyla sobie termin porodu od ruchow. odkad pocczula to od tego dnia dodala 150 dni i wyszedl jej termin. sprawdzilo sie we wszystkich ciazach ja o 15 min za wczesnie sie urodzilam jedynie a tak to wszystko jej sie sprawdzilo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry