bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ja tez ide spac
dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zanim ją spakowałam i przedyskutowałyśmy zawartość jej torebki na wycieczke a dziś rano trzebabyło wstać i ją odstawić na miejsce mam nadzieje ze im sie pogoda uda i bedzie bardzo zadowolona:-) Anaber-mój mąż tez jest mechanikiem ale zeby zrobic z autem potrzebny mu kanał a ma go u mamusi do której nie chce pojechac żeby go naprawic i woli odstawic do kogos Butterfly-na każdym wątku są dziewczyny w ciąży my rozmawiamy o wszystkim zależy jaki temat która zacznie nie mamy wytycznych ze watek nalezy tylko do tych zaciążonych mamy nasze wspaniale koleżanki które są staraczkami i bez niech ten wątek ni był taki sam muszą z nami być bo wiele tu wnoszą a każda z was też w swoim czasie będzie mamą Marta-pewnie w trasie ciekawe jak jej sie bedzie podobało w warszawie Bobo-a jak tam twój wypad? A gdzie reszta naszych kobiet?6mamam?Madlen?Gosiulek?Anisiaj,Aneczkaa,Justi,Dzoana