reklama

Nasze sprawy...

reklama
dzien dobry dziewczynki:)
pogoda zapowiada sie piekna wiec mam nadzieje ze nic mi tego dnia nie zepsuje i ze uda nam sie wyjechac nad morze. moj plagiat mi wykryl jeden wspolczynnik prawdopodobienstwa 15% a drugi wspolczynnik 4% ale to co podkreslil mi to sa cytaty, do ktorych mam przypisy porobione. wiec chyba nie mam czego sie bac?
milego dnia dziewczynki:)

Dzień dobry przepraszam że tak wczoraj umknęłam bez pożegnania ale zajęlam sie nprzygotowaniem i pakowaniem Nastki na wycieczke a ona nie do tej do terobki bo nie ten kolor i tak mnie zeszło do 10:szok:zanim ją spakowałam i przedyskutowałyśmy zawartość jej torebki na wycieczke a dziś rano trzebabyło wstać i ją odstawić na miejsce mam nadzieje ze im sie pogoda uda i bedzie bardzo zadowolona:-) Anaber-mój mąż tez jest mechanikiem ale zeby zrobic z autem potrzebny mu kanał a ma go u mamusi do której nie chce pojechac żeby go naprawic i woli odstawic do kogos Butterfly-na każdym wątku są dziewczyny w ciąży my rozmawiamy o wszystkim zależy jaki temat która zacznie nie mamy wytycznych ze watek nalezy tylko do tych zaciążonych mamy nasze wspaniale koleżanki które są staraczkami i bez niech ten wątek ni był taki sam muszą z nami być bo wiele tu wnoszą a każda z was też w swoim czasie będzie mamą Marta-pewnie w trasie ciekawe jak jej sie bedzie podobało w warszawie Bobo-a jak tam twój wypad? A gdzie reszta naszych kobiet?6mamam?Madlen?Gosiulek?Anisiaj,Aneczkaa,Justi,Dzoana

wiolka no to mała modnisia :))) kolor torebki jej nie pasuje :D po mamusi :-)
uda się im pogoda na pewno ... koniec tego deszczu !!!!

dziewczyny idę na spacer z psem póki jako tako świeci słońce :))))) mam nadzieje, że błotko przeschło troszkę ... potem na pocztę ...

buźka

wiolka nie wiem czy pojedziemy bo czekam na wyniki egzaminu. maz bryczy ze mam wstac i sie spakowac wiec mu powiedzialam ze nie bede sie pakowac jak nie wiem czy pojade bo dla mnie to bez sensu no i sie obrazil i siedzi sfochowany.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry