A
anaber
Gość
Cześć dziewczynki 
my niedawno wsatliśmy dziś troszkę dłużej pospalismy, Igorek nawet spokojnie spał kilka razy tylko zakasłał ale za to po obudzeniu to myślalam,ze płuca wypluje. Dziś idziemy na kontrole na 15 zobaczymy co lekarz powie.
Anisiaj fajnie ze nas odwiedziłaś
działaj działaj zrealizuj swoje plany my tu czekamy na Ciebie jak i na Dzoankę :*
Bobo trzymam &&&&&&&&&&& za egzamin bedzie dobrze Ty panikaro
Mój m wczoraj składał ta szafę i dziś bedzie konczyc jeszcze jutro więc chyba uda mu sie w tym tyg. wszystko zrobić.
W poniedziąłek i w środę mam egzamin, w czwartek troche poogarniam i w piątek wyjezdzam do teściowej na działeczkę na tydzień aby odpoczać i sie odstresowac :-)

my niedawno wsatliśmy dziś troszkę dłużej pospalismy, Igorek nawet spokojnie spał kilka razy tylko zakasłał ale za to po obudzeniu to myślalam,ze płuca wypluje. Dziś idziemy na kontrole na 15 zobaczymy co lekarz powie.
Anisiaj fajnie ze nas odwiedziłaś
działaj działaj zrealizuj swoje plany my tu czekamy na Ciebie jak i na Dzoankę :*Bobo trzymam &&&&&&&&&&& za egzamin bedzie dobrze Ty panikaro

Mój m wczoraj składał ta szafę i dziś bedzie konczyc jeszcze jutro więc chyba uda mu sie w tym tyg. wszystko zrobić.
W poniedziąłek i w środę mam egzamin, w czwartek troche poogarniam i w piątek wyjezdzam do teściowej na działeczkę na tydzień aby odpoczać i sie odstresowac :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie pogoda jakas srednia bo co chwile sie chmura wiec zobaczymy jak to bedzie od jutra podobno ponad 30 w koncu
Gdzie wy sie podziewacie kochane
musze ogarnac kuchnie i pokoj malej
teraz porzadne kopniaki poczulam w 17 tygodniu wiec porod wychodzi na 18 pazdziernik zobaczymy;-)