reklama

Nasze sprawy...

Cześć dziewczynki :happy2:

my niedawno wsatliśmy dziś troszkę dłużej pospalismy, Igorek nawet spokojnie spał kilka razy tylko zakasłał ale za to po obudzeniu to myślalam,ze płuca wypluje. Dziś idziemy na kontrole na 15 zobaczymy co lekarz powie.

Anisiaj fajnie ze nas odwiedziłaś :tak: działaj działaj zrealizuj swoje plany my tu czekamy na Ciebie jak i na Dzoankę :*

Bobo trzymam &&&&&&&&&&& za egzamin bedzie dobrze Ty panikaro :tak:
Mój m wczoraj składał ta szafę i dziś bedzie konczyc jeszcze jutro więc chyba uda mu sie w tym tyg. wszystko zrobić.

W poniedziąłek i w środę mam egzamin, w czwartek troche poogarniam i w piątek wyjezdzam do teściowej na działeczkę na tydzień aby odpoczać i sie odstresowac :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bietka-modnisia tylko jak ona sobie cođ wymyđli to czasem klkajcie narody:-)ale upchalysmy wszystko jakos w tej jej torebce dzieciaki sie ciszyly jak ja rano przyprowadzilam z daleka krzyczeli jeszcze Nastka idzie:-Du mnie pogoda jakas srednia bo co chwile sie chmura wiec zobaczymy jak to bedzie od jutra podobno ponad 30 w koncu:tak: Gosiulek naroznik do kuchni kupowalas czy do pokoju Anaber-moze juz mu przejdzie i przestanie go meczyc no to postepy,odetchniesz w tym tygodniu spokojnie;-) Anisiaj-powodzenia ty jestes zdolna kobieta to dasz rade a pogoda to sie nie przejmuj bedziemy mialy jeszcze swoje upaly:blink:Gdzie wy sie podziewacie kochane

Wiola do pokoju.Mamy kanapę i dwa fotele.Zmieniliśmy dom i teraz zabierają duzo miejsca bo są nieustawne..A w tamtym mieszkaniu było ok. Kupiliśmy więc narożnik a te mebelki powędrują do innych ludzi.

Gosiulek fajnie jak tak sie czeka na nowa rzecz hehhehe ja lubie jak coś zamowimy coś co zmieni wystrój mieszkania to cała podjarana jestem :tak:

ja teraz czekam na efekt koncowy szafy zobaczymy jak wyjdzie :)

Witajcie dziewczynki!
Kurczę Was nadrobić to nie lada olimpijski wyczyn!
Ja cały czas jestem,podczytuję Was,ale czasami brak mi weny do pisania.No i remont w pokoju Kamilki.Wczoraj kupiliśmy jej tapczanik i koc na niego imitujący skórę tygrysa.
Co do terminu porodu,to tylko z Ewelinką było w terminie,a reszta albo przed terminem,albo jak Michaś prawie dwa tyg po terminie.
Ja dziś mam lenia,a na obiad zaplanowałam pierogi,ach jak mi się nie chce.Nadal latam do kibelka na siusiu dość często,ospała jestem no i syfy coś zaczęły mi się robić na ryjku.

hej szostkowa :tak:

ja co do terminu porodu to to Igora przenosiłam tydzień czasu urodził sie w 41 tc i to jeszcze przy pomocy lekarza bo o to poprosilam bo juz nie mialam siły chodzi upał 30 stopni, nogi balony i pojechałam do szpitala na wizyte i poprosiłam o pomoc to zrobil mi masaz szyjki i za 4 godz. miałam pierwsze skurcze ale urodziąłm dopiero nastepnego dnia o 8 rano ( 16 h od pierwszego skurczu)

Gosiulek wszystko będzie dobrze i bedzie pasowac :tak: no gdyby to mój m mierzył to bym Ci tej gwarancji nie dała :-D bo on zawsze coś wywinie, ale jak robili to fachowcy to bedzie wszystko dobrze zobaczysz i już jutrzejszy mecz polski obejrzysz no nowej sofie:tak:

Bobo i jak sa wyniki ??

Hej potrzebuje porzadnego koooopa w zadek :-p musze ogarnac kuchnie i pokoj malej

Jezeli chodzi o ruchy to wam nie pomoge bo nie pamietam nawet konkretnego tygodnia w ktorym poczulam pierwsze ruchy a co dopiero dzien:confused: teraz porzadne kopniaki poczulam w 17 tygodniu wiec porod wychodzi na 18 pazdziernik zobaczymy;-)

6mama juz niedlugo testowanko :-) ty nas wykonczysz, tyle musimy czekac:-p

,wiecie jeszcze Wam cos napisze bo osttanio sie wkurzyłam, jakies 2 lata temu pożyczyliśmy fotelik samochodowy ten pierwszy 0-10 kuzynowi, bo spodziewali sie dziecka więc zapytali się to ok, czysta dziewczyna sobie pomyślałam więc pożyczę kasa tez im sie nie przelewała. no i okazało się ze po porodzie za 3m-ce znowu była w ciązy więc zapytali sie czy nie bedzie problemu jeśli jescze dla drugiego dziecka przetrzymaja, powiedziałam,ze nie ma problemu bo my dopiero zaczynamy sie starać więc gdzieś za rok bedzie nam potrzebny. No i ostatnio upomnielismy sie o fotelik no bo tez już mam koncówkę ciązy tez chcę miec wszystko na miejscu a nie ze pojade do szpitala a rzeczy jeszcze będą po ludziach porozdawane.No to po tygodniu fotelik został przywieziony i fakt faktem wyczyszczony super śladów to on użytkowania nie ma taki jak daalm to taki otrzymałam więc super ale kurcze aby nie podziekowac i nawet czekolady nie kupić dla Igora w podziekowaniu to mi szczena opadał. dwa lata użytkowali non stop ale to wypadało kupić nawet cukierki czy inny łakoć i powiedzieć ze kiedyś sie odwdzięczą a to dla Igorka. to kurde nawet pocałuj się w d..ę nie było. nie wiem może jak mam za wielkie oczekiwania. ale tak jakoś dziwnie się poczułam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry