reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo zaraz sie z ta jedza policzymy funny-animation-16.gif zaloze sie ze zdalas i przez babsko nie pojechalas wypoczywac nad morze.

Przyznac sie ktora mi takiego kopa zasadzila ze posprzatalam cala kuchnie w godzine??:-p:-p

teraz zostal tylko pokoj malej, juz jej wytlumaczylam ze jakby ktos sie pytal czemu taki balagan to ma mowic ze tam Bomba wybuchla;-):-D zabiore sie za niego jak Mya pojdzie na drzemke.

gosiulek pochwal sie jak wyglada pokoj

anisiaj powodzenia pani doktor:-)

Bobo wszystko bedzie ok zobaczysz, oszczędzaj sie odpoczywaj, ja miałam tylko po odstawieniu luteiny kilka dni czułam takie bóle jak na @ ale gin mi powiedzial,ze tak może być. bierzesz magnez??

bobo- i widzisz co ty bys bez nas zrobila my bardziej w ciebie wierzymy niz ty sama jedz kochana nie panikuj i odpoczywaj uzywaj na swiezym powietrzu wypocznijecie z babelkiem :-) Bietka-kochane moje wybaczcie ze nie pomyslalam o Tobie i o Anaber ale mi tak teskno do ciepla ze po prostu szok mam nadzieje ze wam sie pogoda ladna przysluzy bez wiekszych ekscesow:tak: U mnie cieplo faktycznie dzis drugi dzien piore spioszki po nastce bo w workach przez 5 lat lezaly i balam sie ze w koncu zgnija musialam je odswiezyc a teraz gdzies to musze upchnac i zdalam sobie sprawe ze nie mam gdzie!!:szok:bedziemy musieli kupic jakas komode czy cos tylko nie wiem gdzie postawimy:confused2: dzwonilam do nauczycielki Nastki musialam wiedziec jak sie tam sprawuje na wycieczce to pani stwierdzila ze bardzo dobrze to jej p-owiedzialam ze mam nadzieje ze Nastka tez bedzie miala takie zdanie i fajne wrazenia bo jak sie nia dobrze nie zajeli to juz na taka daleka wycieczke z nimi nie pojedzie:sorry2:czytalam wczoraj w jakieks gazetce dla mam ze jak jakas kobieta boi sie bolu naturalnego porodu to lekarz ma obowiazek zaproponowac jej jakies rodzaje znieczulenia zeby wspolnie cos dla przyszlej mamy wybrali ciekawe jak to jest w praktyce:dry:

Dzień Dobry
Anisiaj pani doktor &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Bobo jedź i odpocznij też za mnie
Wiola z tą praktyką to jest niestety różnie
Anaber niestety tak jest z tym pożyczaniem dlatego dobry zwyczaj nie pożyczaj
Bietka może po malutku cię zbiera i z tąd te bóle
Gosiulek czekamy na fotki, na pewno jest pięknie
Scoti dobre z tą bombą

Hejka musiałam się przespac
anaber ja to wysłałam zanim napisałas :-) To zbieg okloicznosci
koniec już z prezentami :-) Hehe, biorę magnez
jak teraz polezalam to już nie boli.

Bobo miłego odpoczynku :-) I gratulacje
Wiola no to chyba nastka wróci szczesliwa
jesli chodzi o ból to mi lekarz zaproponował ZZo i elektrody, na rozmowie w środę :-) A jak będzie w szpitalu to zobaczymy

Kochane jadę do mamy, wpadnie wieczorkiem

Pa pa

Aga- a ty jak sie czujesz?No właśnie to chyba zalezy do jakiego szpitala i na jaki personel sie trafi moja znajoma teraz rodzila w ujastku w krakowie i bardzo sobie chwalila mowila ze polozna super uprzejma kobieta wspeirala ja dodawala otuchy mowiac ze da rade urodzic bo jest silna i o wszystko ja pytala czy moze zrobic podac oksytocyne jak jej cos w zastrzyku podawala to mowila co to jest i czy tego chce no po prostu nachwalic sie nie mogla zycze nam wszystkim abysmy trafily na taki personel w szpitalach ktory nas bedzie traktowal jak przyjaciela a nie jak wroga Bietka-ty kochana zwolnij bo juz na koncowce trzeba uwazac bo zawsze moze sie zaczac juz porod . Ja zaniedlugo po moja panienke do przedszkola musze dralowac mam nadzieje ze wroci szczesliwa i zadowolona a wy gdzie znowu jestescie?

reklama
Jestem co prawda zmęczona jak pies chciałam poleżec ale nie mogłam musiałam do Was zajrzec ogólnie korki w warszawie masakra!!! jechaliśmy autostradą z poznania do samej wawy więc za dużo nie pozwiedzałam. Dojechaliśmy na miejsce m poszedł odebrać to co miał a ja poszłam spać i tak go nie było 1,5h. Byłam zmęczona że nawet chodzić mi się nie chciało wiec foty porobiłam z autka no i jechaliśmy koło stadionu i powiem wam, że zdecydowanie o wiele ładniejszy jest w gdańsku. No i teraz piję kaffkę sobie bo śpię normalnie
przepraszam ze tak o sobie zaraz Was poczytam obiecuje :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry