reklama

Nasze sprawy...

reklama
Szczerze?Miasto nie różni się niczym ale jednak wole Poznań - bo mniejszy :-D tu czuje się u siebie i wiem gdzie jestem u nas też są korki ale Warszawa to jest gigant i korki masakryczne

marta ja czuje sie dobrze:-) choc po weekendzie w pracy pewnie beda bolaly plecka, zauwazylam ze przez te 8kg na plusie jest mi coraz ciezej sie schylac, wchodzic po schodach o bieganiu juz nawet nie mowie.... Znowu odliczam dni do usg ale cos czuje ze znowu dzieciaczek sie nie pokaze, jak nie to moze okolo 30tygodnia zdecydujemy sie na usg prywatne choc cena odstrasza bo z tego co slyszalam to ok £100

gosiulek sofa bardzo mi sie podoba

bobo
no to milego wyjazdu, odpoczywaj

oj tak dobry zwyczaj nie pozyczaj!!! nie lubie pozyczac rzeczy od kogos wole sama kupic niz potem sie martwic ze cos sie zniszczy, pobrudzi, zgubi itd
kiedys pozyczylismy od znajomego takie cos do znajdywania sygnalu zeby ustawic satelite, po jakims czasie znajomy sie przeprowadzil i chcial tego bzyczka a my nie pamietalismy czy go juz oddalismy czy nie, on tez nie pamietal, wiec przeszukalismy cale mieszkanie ale nigdzie go nie bylo, kolega obrazony ze zgubilismy jego rzecz wiec kupilismy mu nowy a on nam ostatnio mowi ze go znalazl w domu :wściekła/y: naszczescie jak kumpel ustawil antene to zapakowali go i oddali do sklepu wiec dostalismy zwrot pieniedzy...

Scoti mi też się ciężko schylać a zwłaszcza jak maluje paznokcie u nóg lub zapinam sandały :cool: ale gin mówił że to normalne - plecy mnie bolą a w nocy biodra - nawet bardzo. Co się odwlecze to nie uciecze może akurat maluszek się ujawni :-D mi już gin wpisał w kartę że chłopiec

Ja to kurde zawsze chcę wiele dać a jak już ktoś coś mi dał,zrobił dla mnie dobrego,pożyczył to nie umiem się nie odwdzięczyc. Nie umiałabym spojrzeć w oczy człowiekowi oddając w zamian NIC. Są też ludzie którzy uważają że należy się im pomoc dlatego uważają za normalne jeśli się im pomaga....Są też tacy którzy w taki czy inny sposób,często w zawoalowany sposób chcą pomocy,zapierają się,bronią przed nią ale mało skutecznie a potem odwracają się od człowieka.
To jest straszne i bardzo boli...ale my możemy się przez to wiele nauczyć a druga strona dostanie zapłatę za to że na miłość odpowiedziała obojętnością bo potem zwykle takich ludzi się unika i udaje że się ich nie zna.

Najważniejsze żeby mimo wszystko nie stracić wrażliwości na innych.

edit. Dobrze chociaż że oddali czysty. Kurcze wiecie ze fotelików nie powinno się pożyczać? Fotelik tak naprawdę spełnia swoją funkcję przy jednym dziecku? Tak samo nie powinno się kupować używanych.

Mamy kolejny nowy dział
https://www.babyboom.pl/forum/wakacje-bez-biegunki-zapytaj-lekarza-f467/

Ostatnia edycja:
Jesteśmy Nastka prze szcześliwa bardzo zadowolona dużo wrażeń w drodze do domu spala w autobusie cieszy okropnie zadowolona jestem ze tak milo dzień spędziła byli w kinie na filmie o dinozaurach w 3D i opowiada ze dinozaur na nich nasikał :-D nie mogliśmy sie doczekać bo pierwszy autobus przyjechał ale nie z naszymi żabkami dopiero po 40 minutach przyjechali nasi:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry