reklama

Nasze sprawy...

No wlaśnie teraz czekam na mame jak ze znajomym po nia przyjedzie bo jutro rano znowu jedziemy do tej poradni i mama ja do jutra bierze do siebie a po poludniui trzeba bedzie kombinować żeby ją czymś przywieść:dry:auto u mechanika do środy aż:szok: na środe musi byc sprawne bo mamy wizyte u naszego ortopedy patrzcie kobiety jaki fajny wózek znalazłam i niedrogo na allegro a nówka http://allegro.pl/wyprzedaz-polski-wozek-materacyk-okazja-i2391112055.html

Ostatnia edycja:
reklama
ja ni ekumam jak agniesia84 ?? przciez nikogo takiego nie ma ??

Gosiulku tak jak mówisz najgorsze jest to,ze te osoby którym sie pomogło to bardzo często szybko o tym zapominaja i to mnie najbardziej boli ale to myślę ze już pewnie wiekszośc z nas z czyms takim się spotkała :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MartaSx ustało, mam więcej śluzu ale w normalnym kolorze więc myśle,że było to moje przerważliwienie nic sie nie dzieje więc nie bede panikowac, i teraz mi smaka zrobiłaś na fasolkę po bretońsku i leczo bym zjadła chyba jutro cos pokombinuje z tych rzeczy.

Gosiulku
sofa piekna też mam z takimi zagłówkami i powiem Ci ,ze skora jest super w utrzymaniu przy dzieciach mój Igor nie raz cos mi rozlał to tylko wytarłam i po sprawie. Tylko musisz pilnowac aby Ci maluch jakiś długopisem czy pisakiem nie pomazał bo to już nie chce zejśc skóra bardzo szybko to łapie no i w zimę jest zimno jak sie siada ale to kwestia przyzwyczajenia :tak:ja mam 2 lata i jestem strasznie zadowolona, nic sie z nią nie dzieje. wygląda jak nówka i jeszcze jest zapach jak się wchodzi do domu a tyle czasu mineło. Tylko ,ze ja mam czerwoną bo mam bzika jeśli chodzi o ten kolor hehhehehehe

Marta chciałam Ci powiedzieć ze fajna masz ta bluzeczkę biała co wstawiłas ostatnio fotki na obronę i bym taką potrzebowała na egzamin bo na jeden ide w fartuchu tzn odziez medyczną muszę mieć a na drugi musze byc na galowo jak to sie mówi. a nie mam żadnej białej wszystko mam w kolorach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry