reklama

Nasze sprawy...

reklama
wróciłam :-)

kręgosłup mnie boli więc idę się położyć. Nie skrobcie zbyt dużo, bo Was nie nadrobię znowu ...:-)
jakoś ciężko mi dzisiaj - znowu ciepło się zrobiło, jutro 28 stopni ma być, a my mamy w planach zakupy, wieszanie lampy, zasłony muszę poprać ehhhh...
także idę odpocząć przed jutrem :)

wybaczcie że tylko o sobie

miłej nocy :-)

Gosiulku niczym tak mi powiedzieli jak kupowałam najlepiej szmatka i czysta woda wiadomo,ze tylko wilgotna, ale płynem tez już czyściłam zwykłym do naczyń bo jak sie sok rozlał to woda nie działała i sie kleiła. Czasem jak nie miaąłm czasu a chcialam ją przetrzeć to tez używalam tych mokrych chusteczek do pupy dziecka :tak:Zadnych tych środków do skóry nie kazali mi używac , nie wiem gdzie kupowalas bo ja w agata meble i z firmy Helvetia Furniture i ja mam narożnik Corse bo wymiarowo najbardziej nam pasował :happy2: a ta Twoja ma możliwośc rozłożenia do spania??

My dość długo szukaliśmy bo nie mogliśmy poszaleć jesli chodzi o wymiary a zależało nam aby była możliwośc spania w razie coś jak będzie potrzeba.

Bietka dobranoc kochana śpij spokojnie :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber tak, ma funkcję spania ale tez okazjonalną.Na wszelki wypadek.
Ja tez miałam problem z wymiarem.trudno było taki znaleźć.W końcu znaleźliśmy ten modułowy.Można było sobie zaprojektować.
Kupowałam w Biasovie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry