reklama

Nasze sprawy...

Wiolka ja tak jak Anaber mam wątpliwości co do czystych intencji matki twojego m.Samochód pożyczyła no ok,ale kasą to niech się wypcha.Nie dałabym jej satysfakcji,że cokolwiek jest dzięki niej.Ale to tylko moje zdanie.

reklama
Jestem na chwilę w kawalerce posprzątane dziś umyłam okna jutro zostało tylko powieszenie firanek i umycie podłogi... Teraz lecę coś przyrządzić bo koledzy m przychodzą na mecz a jeszcze muszę się ogarnąć bo cała od farby jestem, bo dziś były poprawki i malowaliśmy tam gdzie prześwita... Jak dam radę to w czasie meczu się jeszcze odezwę - nogi mnie strasznie bolą od chodzenia. Przepraszam ze tak tylko o sobie - Wybaczcie mi :tak:

Buziaki dla każdej z Was i miłego popołudnia :*

Macie racje ona sie nigdy nie zmieni jak nam to dzis powiedzila ona nie powiedziala ze nie pomoze synowi przeciez ja na to stac wymyslila sobie ze pieniadze zbierze od nas wszystkich i od rodzicow moich czy od tescia jak chca nam pomoc i je przetrzyma a pozniej zaplaci wszystko chyba zglupia ja sobie sama zaplace nie musi mi ona pieniedzy trzymac:wściekła/y:Wymyśliła też że koperty z błogosławieństwa też zbierze ona bo ona nam nie zabierze tylko ciekawska chce pewnie sprawdzic co kto dal małpa jedna:wściekła/y:ona jak na cos wpadnie to niech ja drzwi przycisna znalazla sie troskliwa mamusia teraz mi mówi ze ona synusiowi da zeby sie nie okazalo ze mi później brakuje:angry: trzymajcie kciuki zebym przeżyła do wesela i wesele i miała spokój od tego babska ambicja ja pewnie urazila i teraz sie bedzie angażować aż nad to tak coś czuje:confused2: Anaber-koniecznie zrób zdjęcia jak skończycie Madlen-zdrówka dla syna dla ciebie cierpliwości i mniej nerwów kochana Bobo-zazdroszcze ci kochana odpoczywaj opal sobie stópki:-D 6mamo-ja dzis na obiad tylko ziemniaki z kefirem bo jestem tak styrana ze szok jeszcze musze drałować na zakupy z buta i jak myśle o tym tachaniu siat to mnie trzesie słuchajcie zamiast kucharki i pomocy co myślicie o firmie kateringowej?znalazłam ze biorą od osoby 80zł mam w tym tyle dań ile chciałam przystawki sałatki owoce jak bede chciala ciasto od nich to 10zł dodatkowo dopłacam opałaca sie chyba nie?jak myślicie? Marta-kochana dychnij sobie bo sie wykończysz

Wiolka ja myślę,że firma kateringowa to świetna sprawa!!!Byłam na weselu u brata m,którą właśnie taka firma obsługiwała i wszystko było super podane i bardzo smaczne!!!

A co do kopert,to ja myślę,że twoja teściowa oprócz ciekawstwa i wścibstwa,może by podebrać parę groszy chciała.Bo przecież od razu i tak się nie sprawdza kto ile dał.
Ja bym te koperty,pieniądze i w ogóle cokolwiek trzymała z dala od jej łap bo może nie wrócić w stanie pierwotnym.

A ty kochana jesteś silną kobietką i dasz sobie radę!!!

6mamo-to chyba jednak weźmiemy catering bo kucharza znowu musimy szukać nie mamy teraz auta a czas leci a takto ja im zapłace oni mi wszysatko na miejsce przywioza nie musze lazić po sklepach szukać i kupować i stać w kolejkach a powiem ci ze raczej by nie wziela bo ona kasy ma jak lodu ale napewno by zobaczyla ile kto dal i komentowala nie zycze sobie czegos takiego koperty nam druszka gdzieś do samochodu walnie i zamknie i spokój a nie ona bedzie zarządzać o sukienke moja juz tez sie martwila czy bede miec mialam jej powiedziec ze pojde z gołą du....a .Nie pochwaliłam sie ze samochód może już w poniedzialek odbierzemy:-)byliśmy dziś u mechanika okazało sie że rozrząd sie rozpierdzielil bo u nas nie był robiony chocho i troche Mam nadzeje ze jakos to przetrwam z tesciową na czele

cześć dziewczęta

my od rana coś robimy, teraz została mi do zmycia podłoga. Pokoik gotowy, jeszcze jutro parę pierdułek musimy dokupić, bo wyszło jak zwykle w praniu.

dziś pewnie przed meczem nie zdążę, ale jutro powrzucam Wam parę fotek.

pozdrawiam wszystkie serdecznie:-)

A to dzieło mojego m 2012-06-16 18.34.13.jpg szafa jest trzydrzwiowa ale na fotce sa tylko 2 sztuki bo trzecie są zastawione stara szafą która trza rozebrać. w środku zrobie kiedy indziej fotki bo jest jeszcze bałagan bo ma tam narzędzia z boku widac tą trawę na ścianie :-) juz powoli polowli do przeodu ale dużo sprzątania przedemną. Bietka zazdroszczę Ci ,ze masz wszystko gotowe.

Jestem padam na pysk umyłam podłogi zrobiłam sałatkę i ogromny talerz kanapek i jajka w majonezie, poodkurzałam i teraz usiadłam.
Anaber szafa Boska !!! trawa też super wygląda :) jeszcze trochę posprzątasz ze spokojem i zaprosisz gości :)
Wiolka no masz Ci los co za baba wredna - mi brak słów i bardzo ale to bardzo Cię podziwiam bo ja nie wiem co ja bym jej zrobiła :wściekła/y:

ps. u mnie burza ale 30 stopni i mega gorąco

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry