szóstkowa mama
Fanka BB :)
Wiolka ja tak jak Anaber mam wątpliwości co do czystych intencji matki twojego m.Samochód pożyczyła no ok,ale kasą to niech się wypcha.Nie dałabym jej satysfakcji,że cokolwiek jest dzięki niej.Ale to tylko moje zdanie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wymyśliła też że koperty z błogosławieństwa też zbierze ona bo ona nam nie zabierze tylko ciekawska chce pewnie sprawdzic co kto dal małpa jedna
ona jak na cos wpadnie to niech ja drzwi przycisna znalazla sie troskliwa mamusia teraz mi mówi ze ona synusiowi da zeby sie nie okazalo ze mi później brakuje
trzymajcie kciuki zebym przeżyła do wesela i wesele i miała spokój od tego babska ambicja ja pewnie urazila i teraz sie bedzie angażować aż nad to tak coś czuje
Anaber-koniecznie zrób zdjęcia jak skończycie Madlen-zdrówka dla syna dla ciebie cierpliwości i mniej nerwów kochana Bobo-zazdroszcze ci kochana odpoczywaj opal sobie stópki
6mamo-ja dzis na obiad tylko ziemniaki z kefirem bo jestem tak styrana ze szok jeszcze musze drałować na zakupy z buta i jak myśle o tym tachaniu siat to mnie trzesie słuchajcie zamiast kucharki i pomocy co myślicie o firmie kateringowej?znalazłam ze biorą od osoby 80zł mam w tym tyle dań ile chciałam przystawki sałatki owoce jak bede chciala ciasto od nich to 10zł dodatkowo dopłacam opałaca sie chyba nie?jak myślicie? Marta-kochana dychnij sobie bo sie wykończysz
szafa jest trzydrzwiowa ale na fotce sa tylko 2 sztuki bo trzecie są zastawione stara szafą która trza rozebrać. w środku zrobie kiedy indziej fotki bo jest jeszcze bałagan bo ma tam narzędzia z boku widac tą trawę na ścianie :-) juz powoli polowli do przeodu ale dużo sprzątania przedemną. Bietka zazdroszczę Ci ,ze masz wszystko gotowe.