reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ciekawe jak tam nasze Suonko dzisiaj Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia kochana, ehhh pamietam jak bobo brala slub jakby to bylo wczoraj, a tu juz prawie pol roku minelo....

wiolka ja w dobre zamiary twojej tesciowej nie wierze:no:

wrocilam z pracy kilka dziewczyn dopiero dzisiaj dowiedzialo sie o mojej ciazy, mowily ze korcilo je zeby spytac co to za brzuchol;-)

Kobietki jestem byłam przedtem z Nastką na lodach bo przecież gada i gada myślałam że sie jej buzia na chwile zamnkie jak loda bedzie jadła ale gdzie tam:-Dzaliczyliśmy zakupy po powrocie trzebabyło iść w końcu do ogródka plewić bo trawsko większe niż jarzyny aż wsytd był:no: niedawno skończylam malą wykąpałam już mi na łóżku usnęła zaraz ide sie kąpać kukam na mecz też ale narazie 0:0:shocked2:jestem padnięta poprostu Anaber-szafa boska efekt końcowy będzie cudowny:tak: Bietka-koniecznie w wolnej chwili wrzuć zdjęcia pochwal sie swoją ciężką pracą;-) Marta-ty to masz zdrowie kobieto ja plewilam w ogródku i Nastka mnie doprawiala do szewskiej pasjii bo co chwile mamo a to tamto milion pytań myślałam że już ja dziś udusze:sorry2:a w domu bede jutro troszke ogarniać bo weny mi brakło na dziś:zawstydzona/y: Scoti-ty masz już tyle kg na plusie to i brzusio pewnie widać a one teraz zauważyly?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry