• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ciekawe jak tam nasze Suonko dzisiaj Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze zycia kochana, ehhh pamietam jak bobo brala slub jakby to bylo wczoraj, a tu juz prawie pol roku minelo....

wiolka ja w dobre zamiary twojej tesciowej nie wierze:no:

wrocilam z pracy kilka dziewczyn dopiero dzisiaj dowiedzialo sie o mojej ciazy, mowily ze korcilo je zeby spytac co to za brzuchol;-)

Kobietki jestem byłam przedtem z Nastką na lodach bo przecież gada i gada myślałam że sie jej buzia na chwile zamnkie jak loda bedzie jadła ale gdzie tam:-Dzaliczyliśmy zakupy po powrocie trzebabyło iść w końcu do ogródka plewić bo trawsko większe niż jarzyny aż wsytd był:no: niedawno skończylam malą wykąpałam już mi na łóżku usnęła zaraz ide sie kąpać kukam na mecz też ale narazie 0:0:shocked2:jestem padnięta poprostu Anaber-szafa boska efekt końcowy będzie cudowny:tak: Bietka-koniecznie w wolnej chwili wrzuć zdjęcia pochwal sie swoją ciężką pracą;-) Marta-ty to masz zdrowie kobieto ja plewilam w ogródku i Nastka mnie doprawiala do szewskiej pasjii bo co chwile mamo a to tamto milion pytań myślałam że już ja dziś udusze:sorry2:a w domu bede jutro troszke ogarniać bo weny mi brakło na dziś:zawstydzona/y: Scoti-ty masz już tyle kg na plusie to i brzusio pewnie widać a one teraz zauważyly?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry