reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry ja srednio wyspana całą noc mnie brzuch bolał i nie mogłam sie ułożyć:dry:musze wstawać małej śniadanie zrobić bo sie od 7 już awanturuje żebym wstawała:sorry2: Bobo-to super że zadowolona jesteś szkoda tylko że ten czas tak szybko zleciał i już trzeba wracać ale tak jest zawsze,najważniejsze że bylo super:-) pokazujcie sie wstawać śpioszki:-D

Witam się i ja u nas burza była prawie przez całą noc teraz 12 stopni i wiatr dość chłodno...
Bobo zwiedzaj zwiedzaj :tak:
Wolka z bólu nie mogłaś spać ? mnie męczą bóle bioder i w nocy też się męczę

Marta- z bólu tak mnie kluło strasznie w jednym boku jak sie chciałam obrócić to tez mnie wszystko bolało dzis juz mniej boli zapytam sie we wtorek lekarza z czego ten ból najgorsze jak w nocy spac nie mozna:angry:mój gin mi mówil ze jak wogóle odczuwam w ciagu dnia ból brzucha żebym pila magnez tylko niby teg:angry:o magnezu co mam teraz powinnam pić raz dziennie a nie chce przekroczyć dziennej dawki

jestem :-)

marta przeslij mi swoją pogodę, u mnie 31 stopni :crazy: jak ja to przeżyję ???
bobo spaceruj, wdychaj jod, zjedz rybkę i wracajcie bezpiecznie :-) och połaziłabym nad morzem ... a duzo ludzi jest ???

wiolka mi gin powiedział, że magnez tak jak i kwas foliowy bardzo ciężko się wchłania i prawie nie można go przedawkować - chyba że zjesz całe opakowanie na raz - hehehehe
ja jem 3x1 = 3x200 mg, czyli dziennie jadam około 600 mg, albo biorę jedną tabletkę blu mag i ona ma 617 mg. Czasami zdarza się że wezmę więcej bo mam skurcze.

anaber to nie do końca tak, że mam już wszystko. Zrobiliśmy pokoik, i mamy wózek :)
a ja do szpitala jeszcze musze sobie kupić duuuuuuuuuużo rzeczy. Poza tym wciąż jeden pokój to graciarnia, czekam na zakupy w castoramie żeby jakoś ogarnąć to wszystko. ehhhhhh:/ czasem mi się wydaje, że końca nie widać. A Twoja szafa super !!!!!

wrzucam Wam zdjęcie na grupę :-)

Ostatnia edycja:
Bietka śliczny pokoik:-) bardzo ladnie urządzony i kolory super:tak: ja mam teraz mam magnez 375mg magnum forte do picia mi daje w kość pierwsza cesarka bo boli mnie dół brzucha w miejscu cięcia to jak nie można to śmialo będę wiedziala że moge pić jak będzie bolało

Ostatnia edycja:
dzięki wiolka :-) ja nie mam zmysłu urządzania, ale jakoś poszło ... kolor farb wybrał m- a reszta zamiawiana była przez internet, więc bałam się co przyjdzie, wiesz kolor na aukcji wyglada inaczej niż w rzeczywistości.
ale jakoś to wyglada :-)

Dzień dobry Drogie Panie!!!
Ja już nie śpię prawie od 5 rano,bo m już zdążył mnie wkurzyć.Otóż pojechał na ryby i nie przyniósł mi mojego telefonu z auta,bo wczoraj ja nie wzięłam,bo ręce miałam zajęte.A jak przyjedzie,to będę ofoszona siedzieć,a co dam mu troszkę bobu.

reklama
wiolka to pewnie rozciąga się miejsce nacięcia, współczuje... :sorry2: wiolka sama tego nie wymyśliłam, inspirowałam się zdjęciami ... :/
6 mamo i mąż pojechał z Twoim telefonem ??? :crazy:ojjjj... ale może nie zrobił tego specjalnie - kiedy testujesz ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry