reklama

Nasze sprawy...

reklama
jestem dziewczynki juz w poznaniu :) bylismy dzis troche polazic w miedzyzdrojach i wracalismy do domki. jestem tak zmeczona jakbym szla pieszo z tego swinoujscia. w aucie goraco na dworze goraco i to dalo swoje hihi. no ale juz jestem w poznaniu wiec wszystko wrocilo do normy hihi :)

Bietka brzucholek boli ale czasami czuje jak mi się rozciąga ale nie biorę nic aż tak źle nie jest da radę wytrzymać
Bobo jak było opowiadaj - poopalałaś się ?
Wiolka ja też mam nadzieję że ją wynajmiemy wszystko jest na cycuś glancuś ale wiecie co kurcze walcze z fugami bo mamy czekoladowe płytki i też takie fugi ale ten flejtuch jak je kład to niczym nie przykrył i się z kurzem wymieszały :wściekła/y: tyle razy je myłam i dupa... byłam dziś w castoramie kupiłam specjalny preparat za 50zł do fug a są jeszcze gorsze po nim - normalnie białe. Muszę kupić specjalną farbę i je po prostu pomalować, już nie mam siły na złość jest mi przykro że tak dopieprzyli robotę :no:

a my sie tyle czasu w basenie pluskaliśmy:szok: dziecko mi sie 2 razy wody napiło i nosem i buzią ale sie wściekała :wściekła/y::-D idziemy zaraz na lody wrócimy to do mycia i do spania ale dzień minąl cudownie:tak:Bobo-super ze jesteś opowiadaj jak było Marta co za ciule francowate teraz oni tam powiini szorowac zamiast ciebie!!!!!!:wściekła/y:gady paskudne:angry:

marta nie opalalam sie nie bylo okazji hehe:) w piatek przyjechalismy wieczorem w sobote bylo cieplo ale nie slonecznie a dzis wracalismy.
wiolka bylo bardzo fajnie :) to byl w ogole nasz pierwszy wspolny wypad nad morze hihi :)
pokoj znalezlismy w ciemno 5 min piechota do promenady za dwie noce za dwie osoby zaplacilismy 160zl wiec tano nas podliczyla. symaptyczna ta wlascicielka:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry