reklama

Nasze sprawy...

Marta-to chociaz tyle ze sie nie nawdychałas :tak: daj spokój jak auto bedziemy miec to porostu podjedziemy i zaproszenia zostawimy a nie bede dzwonic i sie umawiac:wściekła/y: ja jem kolacje a zaraz bede jadła ananasa swiezutkiego:-)

reklama
oj martuś ja też kocham upały tylko nie w 9 m-cu :-D
mogę leżeć ( mogłam) na słońcu non stop , często robiliśmy wypady nad wodę - wiolka może kojarzysz kryspinów :tak: a też zdarzało nam się smażyć nad Rabą w Twoich okolicach...
wiola powiem Ci, że maskara jest z zaproszeniami ... pamietam, że też namordowaliśmy się jeżdżąc, a jak się wkurzałam to po prostu zostawiałam i mówiłam domownikom, aby przekazali, bo ciężko się umówić.

a gdzie reszta???

bob
o śpi

anaber, gosiulek, 6 mama, scotland, anisiaj, a suonko
??? ciekawe jak po ślubie, aga, justi , madlen

Ostatnia edycja:
Marta-ananasa świeżgo często kupujemy wole takiego niż z puszki:-) nie wiem gdzie te nsze kobiety pewnie sie niedzielnie obijają :-D Gdzie sie Joweg podziewa ?dawno jej u nas nie było mam nadzieje ze u niej wszystko wporządku:tak: Scoti-u nas upaly konkretne szkoda że u was ciepła nie ma,jak po pracy?Kiedy idziesz na L4?

hej pokazuje sie :tak:
moj synek juz lepiej,bo zaczyna broic :-D,jeszcze biedak nie moze jesc,ale po malutku zaczyna cos przegryzac :happy2:,corcia dalej pociaga nosem,ale faszeruje ja lekami i mysle,ze bedzie OK ;-)
a ja ostatnio zylam tak szybko,ze moja fasolinka nie dawala znac,dopiero dzisiaj sie wyspalam,wyciszylam i sie odezwala ufff
pozdrawiam cieplutko :-)
suonko kochana,wszystkiego naj na nowej drodze zycia ,duzo szczescia i milosci,kazdego dnia !!!! :-):-):-)
bietka widzialam pokoik..slicznyyyyy
wiolka a u ciebie jak ida przygotowania do slubu ?i kiedy macie ??

Dziewczynki musze sie wam pochwalic moim M;-) od Nowego Roku jest na diecie + cwiczenia glownie ciezary i schudl juz okolo 20kilo :szok: wczoraj przegladalismy stare zdjecia i zestawilismy je z nowymi, roznica kolosalna, po ciazy chyba sie zglosze do niego zeby mnie tez tak odchudzil. Zaraz wstawie zdj na grupe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry