Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, m przez ponad rok cwiczyl po 5 razy w tygodniu na silowni i waga spadala minimalnie, dopiero jak dolaczyl do tego dietke to w 5 miesiecy ma takie wyniki....
my znalezliśmy to sa mlodzi chlopacy od jakiegoś czasu dopiero grają ale śpiewają super bo byliśmy słuchać,my nie chcemy żeby nam pod domem grali bo na jeden dzień nie bede do rodziców wracać pozatym mamy Nastke normalnie wyjedziemy z drużbami od nas z domu na remize na błogosławieństwo i później do kościola na msze i na remize na wesele ja pewnie bede wyczekiwała ranka żeby iść spać
Scoti-dla mnie też ale wiesz jak oni mają po 4 kochanki i z każdą po dziecku to wiedzą coś na ten temat
dziady jedne i zdziercy
ale potem sobie odbijecie i od razu drugie :-) a co !
mój też miesożerny i najlepiej jak z dwóch dań sie sklada obiad później kolacyjka piwko jakieś a bandzior rośnie a powiem wam że od jakiegos czasu chodzi za mną piwko z sokiem malinowym
albo karmi malinowe pysznee mój świetnie sam gotuje lepiej od swojej mamusi więc nie mam go gdzie na obiadki wyslać jak nieraz z Nastką w szpitalu byłam to nam w niedziele rosołki z domu przywozil i kotleciki z ziemniaczkiem i surówką nam robil