reklama

Nasze sprawy...

Bietka-kojarze kryspinów nad rabą bywalaś mówisz Nastka u nas uwielbia tam chodzić kamyki do raby wrzucać:-) :-)Madlen-dobrze przygotowania w tym tygodniu jedziemy w koncu protokół ślubny spisać bo mamy zaswiadczenia z ukończenia tych nauk malżeńskich i poradni rodzinnej tam byla masakra:baffled:a ta:baffled:kto to catering weźmiemy z gościem mamy sie zobaczyć 30 czerwca troche mi to nie pasuje bo wtedy mamy Nastki operacje i nie wiem czy sie czasowo wyrobie żeby sie z tym gościem w krk zobaczyć a takto to ok wmiare teściówka znów wymyslila że jak mi rodzice dolożą do ślubu 4000 to ona da Andrzejowi też 4000 bo dla niej to jak splunąć co za babsko co ją obchodzi ile mi dolożą jeszcze powiedziała że ona musi na wlasne oczy zobaczyć ile mi dadzą i będzie pieniądze nam trzymać :wściekła/y:

reklama
scoti ja zgłaszam się do Twojego m po urodzeniu bobaska - też poproszę 20 kg :-)

wiolka
Twoja teściowa jest jakaś ........ normalnie nie wiem.... :wściekła/y: brak słów
wiolka no może przełóż tę wizytę z tym cateringowcem, bo wiesz... w ten dzień możesz nie mieć głowy do tych spraw.
a gdzie wy w końcu robiliście te nauki weekendowe ???
oj poradnia :-(, nam się udało 3 wizyty podbić na jednej - uffffffff
a jak dj, zamówiony ???

madlen bierz z krakowa tyle słońca ile chcesz ... i jeszcze jakieś 10-15 stopni odejmij z termometru !!!! :-)

Ostatnia edycja:
Bietka mi tez brak słów do niej ale nie bede sie przejmowała pójde pokaże jej kase jak mi rodzice dolożą i tyle jej bedzie widziala przecież nie przepije:wściekła/y: nauki w wieliczce a my raz byliśmy i też nam podbili pieczatke a po drugą mamy 27 czerwca podjechać i nie bedziemy musieli już tam chodzic cale szczęście:-)mamy orkiestre za 1600zł na ugranie grają jak ugrają 1000 to doplacamy 600 a chce zrobić taką skrzynke żeby wszyscy kase wrzucali do skrzynki a po ślubie rano będziemy liczyć będę miala pewność że oni nas nie oszukali ani my ich a takto to ich do góry nogami nie bede wyczepywać zeby wiedzieć że nie pochowali

Marta gadali ale byli bardzo mili pytali jak sie czuje, jakie imiona wybralismy itd wiec luzik. I moja glowna menadzerka dowiedziala sie dzisiaj o ciazy, nienawidze jej bo jest tepa pinda:-p i jakos tak wyszlo ze innym 4 menadzerom o ciazy juz dawno powiedzialam a jej nie i wcale nie zaluje bo jak sie dowiedziala to przy wszystkich z pretensja w glosie powiedziala 'znowu?'

Madlen-poprrostu nie przejmuje sie jej gadaniem nauczyłam sie ze ona niech sobie mówi ja robie po swojemu i mam ją gdzieś i tak sobie nią nerwów nie szarpie Scoti-to może ja mojego m podeśle bo on 100kg waży i brzuszek z przodu mu sie pojawil pasowałoby mu zgubić wytrwaly twój m, gratuluje

reklama
jetsem :)
Was nadrobic to szok hihi
wiolka my za orkiestre dawalismy 2700 normalnie 2400 ale 300 zl dopacilismy za faceta z akordeonem ktoey wprowadzal mlodego do domu gral na blogoslawienstwie na wyjsciu z domu i pozniej na sali jak orkiestra miala przerwe to on wysklakiwla i gral hej sokoly itp hihi ludzie siedzac przy stolach swietnie sie bawili spiewajac
bietka tesciow nie bylo hihi i cale szczescie:) ja z chodzeniem to maskra troche polazilam i zaraz musialam siadac bo tak mnie kregoslup bolal ze szok :(
marta a opinie jaka tafima "porzadna" wysrtawilas?
madlen zdrowka dla synka no i zeby corcie nie zlapalo :)
suonko wszystkoego co najlepsze na nowej drodze zycia :) spoznione ale szczere zyczenia Kochana:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry