wiolka23
Fanka BB :)
Bietka-kojarze kryspinów nad rabą bywalaś mówisz Nastka u nas uwielbia tam chodzić kamyki do raby wrzucać:-) :-)Madlen-dobrze przygotowania w tym tygodniu jedziemy w koncu protokół ślubny spisać bo mamy zaswiadczenia z ukończenia tych nauk malżeńskich i poradni rodzinnej tam byla masakra
a ta
kto to catering weźmiemy z gościem mamy sie zobaczyć 30 czerwca troche mi to nie pasuje bo wtedy mamy Nastki operacje i nie wiem czy sie czasowo wyrobie żeby sie z tym gościem w krk zobaczyć a takto to ok wmiare teściówka znów wymyslila że jak mi rodzice dolożą do ślubu 4000 to ona da Andrzejowi też 4000 bo dla niej to jak splunąć co za babsko co ją obchodzi ile mi dolożą jeszcze powiedziała że ona musi na wlasne oczy zobaczyć ile mi dadzą i będzie pieniądze nam trzymać 
a ta
kto to catering weźmiemy z gościem mamy sie zobaczyć 30 czerwca troche mi to nie pasuje bo wtedy mamy Nastki operacje i nie wiem czy sie czasowo wyrobie żeby sie z tym gościem w krk zobaczyć a takto to ok wmiare teściówka znów wymyslila że jak mi rodzice dolożą do ślubu 4000 to ona da Andrzejowi też 4000 bo dla niej to jak splunąć co za babsko co ją obchodzi ile mi dolożą jeszcze powiedziała że ona musi na wlasne oczy zobaczyć ile mi dadzą i będzie pieniądze nam trzymać 
i jakos tak wyszlo ze innym 4 menadzerom o ciazy juz dawno powiedzialam a jej nie i wcale nie zaluje bo jak sie dowiedziala to przy wszystkich z pretensja w glosie powiedziala 'znowu?'
,ja bym nie dala rade z takim babsztylem ,podziwiam cie kochana,ze i tak masz cierpliwosc