reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo fajnie, że odpoczęłaś nad morzem, a byli teściowie ??? :-)

wiolka no ekstra, że miałaś taki fajny dzień... a zaproszenia rozdawaliście ??? ;-)

marta no to ptatałachy jedne :angry: kurde, a te fugi stały się jasne od tego płynu ???? cholera, no ....
we wtorek ważny dzień !!!! będziemy tutaj trzymać kciuki ;-)

Bietka no powinny być czekoladowe a są białe :no: pan w Castoramie powiedział że jak ten preparat nie zadziała to trzeba je pomalować. Trzymajcie, trzymajcie kciuki przydadzą się :tak:

marta no to super :crazy: teraz na kolanach będziesz je malowała ??? :no:

zjadłam właśnie 3 kg arbuza - normalnie pychotka w taki upał
nie mogę się ruszać hehehehehhe

chciałabym poprasować sobie pranie jeszcze, ale jak pomyślę o tym gorącym żelazku... to mi się odechciewa...

u mnie i wiolki upały u Was też ????

Ostatnia edycja:
Bietka po kolanach je szorowałam z farby i szczoteczką do zębów i druciakiem do garków późnej gąbką i tym preparatem i teraz pewnie też. Cyba z 30 razy je myłam łącznie z całą podłogą. U mnie zaledwie 23 stopnie i wiatr generalnie chłodnawo... Ja też lubię arbuza jedz, jedz na zdrowie

no to ja przeprowadzam się do poznania ;-) na te dni...
u nas do końca tygodnia zapowiadają upały do 34 stopni w cieniu - ani troszkę wiaterku, ani kropli deszczu :szok:

marta no to chyba malowanie Wam zostało :( :-(

Bietka-nie rozdawalismy bo moja rodzine w domu zastac to nich szlag trafi:wściekła/y:ciotka kiedys mi mowi ze meza jej nie ma w domu jutro i pojutrze tez moze w przyszlym roku bedzie :angry:a chrzestny nastki tez go dzis w domu nie bylo mial do nas zajrzec ale go wcięlo:no:masakra z tymi ludźmi:crazy:poprostu a jak samochód odbierzemy to bedziemy dalej rozwozić Marta-ty w ciązy nie powinnaś malować bo jednak wszystkie srodki są dość intensywnie pachnące to już lepiej zatrudnij do tego męża:tak: ja sie dziś lodami objadłam z nastka mąż mi uwage zwrócil że chce mała odchudzac a lodami kalorycznymi ja karmie:-Dja tez wole upały niżjak leje jak ostatnio to było

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry