Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

!
!!!A testuję pod koniec przyszłego tygodnia.
6mamo-ja tezbym sie wściekła mój m. tezby na ryby wyrwał ale nie ma tak łatwo powiedziałam mu ze jak chce to niech jedzie tylko spakuje sobie Nastke,parasol zeby ja słonce nie spaliło zabawki picie jedzenie i nocnik (bo ona nam sie nie wysika do tojtoja ani na trawe ani do jakiejś toalety publicznej w której brzydko pachnie i jest brudno) więc woli w domu siedzieć.U nas dziś też gorąco ale woda w basenie sie w końcu zagrzeje
Boli mnie brzuch od wczoraj bo plewiłam w jarzynach i kwiatkach

rosolek zjedzony drugie danie jeszcze i chwile i bedziemy jeść no co wy ja w upale nie plewiłam bo bym tam padła dopiero o 18 poszłam dziś tylko obiad i jak Nastki chrzestny będzie w domu idziemy do niego z zaproszeniem i do basenu idziemy po obiedzie:-) Anaber-współczuje ci może sobie odpocznij troche ja wiem że jak jest bałagan w domu to kobieta musi to do porządku doprowadzić ale moze nie za wszelką cene
a dlaczego ty od 2 miesięcy nie śpisz w nocy?
Bietka-ja czytałam w jakiejś gazecie dla przyszłych mam że często kobietą w ciąży i tym przed samym porodem śnią sie przykre sny dotyczące dziecka porodu i to tak jak mówisz podświadomość ujawnia swoje obawy nie przejmuj sie wiesz że będzie dobrze
Ja raz miałam taki głupi sen że Nastka mi na bloku operacyjnym zmarła a był tak realny że obudziłam sie zapłakana cała nie bylo to fajne ale teraz jak sie kłade to staram sie myśleć o czymś przyjemnym i nawet mi sie głupoty nie śnią;-) Marta-ty też dziś odpoczywaj i mam nadzieje ze już na dniach wynajmiecie kawalerke i bedziesz mogła oddychnąć:-) Aga-smacznego i odpoczywaj