reklama

Nasze sprawy...

reklama
bietka pokoik maluszka śliczniutki.Zapraszam do mnie na zaaranżowanie mojego dziennego pokoju.
A tak z moim telefonem pojechał,dzwoniłam do niego z telefonu syna,no i on twierdzi,że zapomniał:wściekła/y::szok:!
A ja na to co jeszcze mu z głowy wyleciało,czy aby mózg ma jeszcze na miejscu,przecież moja mama dzwoniła kilka razy i dodzwonić się nie mogła,to zadzwoniła do m i on powiedział,że mój tel jest w aucie.Kuźwa a teraz się tłumaczy,że nie poszedł,bo mecz oglądał:wściekła/y::szok:!!!A testuję pod koniec przyszłego tygodnia.

Wiolka jak się czujesz,jak twój brzusio???

Ostatnia edycja:
Bietka-pewnie tak tylko myslalam zawsze ze jak bede miala dłużźsza przerwe po pierwszej cesarce to wszystko mi sie tak ładnie zagoi i w drugiej ciazy nie bedzie nic bolało a tu po tylu latach porobily sie zrosty i boli:dry: 6mamo-ja tezbym sie wściekła mój m. tezby na ryby wyrwał ale nie ma tak łatwo powiedziałam mu ze jak chce to niech jedzie tylko spakuje sobie Nastke,parasol zeby ja słonce nie spaliło zabawki picie jedzenie i nocnik (bo ona nam sie nie wysika do tojtoja ani na trawe ani do jakiejś toalety publicznej w której brzydko pachnie i jest brudno) więc woli w domu siedzieć.U nas dziś też gorąco ale woda w basenie sie w końcu zagrzeje:tak: Boli mnie brzuch od wczoraj bo plewiłam w jarzynach i kwiatkach

wiolka no jak plewisz w takim upale, i przez dłuższy czas jesteś pochylona to pewnie dlatego boli :-(
och zazdroszczę basenu :-)

wiecie , co kilka dni temu śniło mi się, że urodziłam martwe dziecko.... czytałam w sennikach, ale połowa że to źle, połowa, że dobrze - sama nie wiem...
pocieszam się tym, że to po prostu moja podświadomość i w śnie ujawniają się lęki dot zbliżającego się porodu ... och... a potem śniły mi się czarne koty - a to już podobno dobry znak...
zwariuje ... niech mój synek już będzie ze mną ...

i ja się witam :)

troszkę pospaliśmy traz sie biorę za ogarniecie bo wieczorem już nie chcialam halasować. W nocy cały czas się budziłam krocze koszmarnie mnie boli wszystki kosci.

Wiolka ja już się przyzwyczaiłam,że nie śpie w nocy w sumie od dwóch miesiecy co chwila się budzę, każde przewracanie na inny bok kończy się obudzeniem mnie i m :baffled:

Bietka pokoik śliczny :tak:

Idę ogarniać bo mam taki bajzel ,ze nie wiem za co mam się zabrać, czy za kuchnie, czy za kartony z ciuszkami porozwalane w całym mieszkaniu czy za podlogi czy za siebie :-)

6mamo oj nie dobry mąż nie dobry :-p
Anaber troszkę pospałaś, krocze może Cię bolec do porodu - moja koleżanka tak miała właśnie
Wiolka odpoczywaj dużo dziś daj luz z ogródkiem
Bietka sny są podświadomością myślisz o porodzie to dlatego , nie martw się na pewno wszystko jest dobrze

Kobietki ja się zbieram firanki wyprałam jadę je przywiesić a m skręci stolik i szafkę pod tv. Miłego popołudnia zajrzę po południu buźka :*

Ostatnia edycja:
Dzień dobry:-D
U nas upał 33 stopnie w cieniu:crazy:
Bietka śliczny pokoik:-D:-D
Anaber współczuję ci tych porządków ale jak trzeba to trzeba:-(
Wiola magnez możesz brać spokojnie
Marta wracaj do nas szybko
Bobo ale ci dobrze ale niestety wszystko co dobre szybko się kończy
6mamo podziwiam uwielbiam pierogi ruskie, a co do m to brak słów, mój od dnia ślubu nie był na rybach

Uciekam robić obiad młode ziemniaczki z koperkiem, schabowy i fasolka szparagowa:-D

Miłego dnia kochane:-D:-D

Kochane wciągło mnie w kuchni:-prosolek zjedzony drugie danie jeszcze i chwile i bedziemy jeść no co wy ja w upale nie plewiłam bo bym tam padła dopiero o 18 poszłam dziś tylko obiad i jak Nastki chrzestny będzie w domu idziemy do niego z zaproszeniem i do basenu idziemy po obiedzie:-) Anaber-współczuje ci może sobie odpocznij troche ja wiem że jak jest bałagan w domu to kobieta musi to do porządku doprowadzić ale moze nie za wszelką cene :no:a dlaczego ty od 2 miesięcy nie śpisz w nocy?:szok: Bietka-ja czytałam w jakiejś gazecie dla przyszłych mam że często kobietą w ciąży i tym przed samym porodem śnią sie przykre sny dotyczące dziecka porodu i to tak jak mówisz podświadomość ujawnia swoje obawy nie przejmuj sie wiesz że będzie dobrze:tak: Ja raz miałam taki głupi sen że Nastka mi na bloku operacyjnym zmarła a był tak realny że obudziłam sie zapłakana cała nie bylo to fajne ale teraz jak sie kłade to staram sie myśleć o czymś przyjemnym i nawet mi sie głupoty nie śnią;-) Marta-ty też dziś odpoczywaj i mam nadzieje ze już na dniach wynajmiecie kawalerke i bedziesz mogła oddychnąć:-) Aga-smacznego i odpoczywaj:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry