• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

No wlaśnie teraz czekam na mame jak ze znajomym po nia przyjedzie bo jutro rano znowu jedziemy do tej poradni i mama ja do jutra bierze do siebie a po poludniui trzeba bedzie kombinować żeby ją czymś przywieść:dry:auto u mechanika do środy aż:szok: na środe musi byc sprawne bo mamy wizyte u naszego ortopedy patrzcie kobiety jaki fajny wózek znalazłam i niedrogo na allegro a nówka http://allegro.pl/wyprzedaz-polski-wozek-materacyk-okazja-i2391112055.html

Ostatnia edycja:
reklama
ja ni ekumam jak agniesia84 ?? przciez nikogo takiego nie ma ??

Gosiulku tak jak mówisz najgorsze jest to,ze te osoby którym sie pomogło to bardzo często szybko o tym zapominaja i to mnie najbardziej boli ale to myślę ze już pewnie wiekszośc z nas z czyms takim się spotkała :-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MartaSx ustało, mam więcej śluzu ale w normalnym kolorze więc myśle,że było to moje przerważliwienie nic sie nie dzieje więc nie bede panikowac, i teraz mi smaka zrobiłaś na fasolkę po bretońsku i leczo bym zjadła chyba jutro cos pokombinuje z tych rzeczy.

Gosiulku
sofa piekna też mam z takimi zagłówkami i powiem Ci ,ze skora jest super w utrzymaniu przy dzieciach mój Igor nie raz cos mi rozlał to tylko wytarłam i po sprawie. Tylko musisz pilnowac aby Ci maluch jakiś długopisem czy pisakiem nie pomazał bo to już nie chce zejśc skóra bardzo szybko to łapie no i w zimę jest zimno jak sie siada ale to kwestia przyzwyczajenia :tak:ja mam 2 lata i jestem strasznie zadowolona, nic sie z nią nie dzieje. wygląda jak nówka i jeszcze jest zapach jak się wchodzi do domu a tyle czasu mineło. Tylko ,ze ja mam czerwoną bo mam bzika jeśli chodzi o ten kolor hehhehehehe

Marta chciałam Ci powiedzieć ze fajna masz ta bluzeczkę biała co wstawiłas ostatnio fotki na obronę i bym taką potrzebowała na egzamin bo na jeden ide w fartuchu tzn odziez medyczną muszę mieć a na drugi musze byc na galowo jak to sie mówi. a nie mam żadnej białej wszystko mam w kolorach

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry