szóstkowa mama
Fanka BB :)
Anaber jak ja Cię rozumiem.Wyobraź sobie ja mojej kuzynce(chrzestnej Kamilki) pożyczyłam takie krzesełko do karmienia ze stolikiem.No i kiedy urodziło mi się kolejne dziecko,to poprosiłam o zwrot.W odpowiedzi usłyszałam,że ktoś im na strychu to krzesełko zniszczył i zapytali się co bym chciała w zamian.Ja powiedziałam,żeby kupili jakieś fajne,najlepiej czerwone spodenki,no i .................tych spodenek,w ogóle niczego nie doczekałam się do dzisiaj,a minęło od tego czasu jakieś 8 lat.Dziękuję też nie było.
Scoti ty i wszystkie LEJDIS tutaj jesteście silne i wytrzymacie do mojego testowanka.
Miłego dnia dziewczynki,bo ja zmykam do kuchni w końcu te pierogi robić,bo m przyjdzie z pracy i bez obiadu gotów się ofoszyć na resztę dnia i nocy.
Scoti ty i wszystkie LEJDIS tutaj jesteście silne i wytrzymacie do mojego testowanka.
Miłego dnia dziewczynki,bo ja zmykam do kuchni w końcu te pierogi robić,bo m przyjdzie z pracy i bez obiadu gotów się ofoszyć na resztę dnia i nocy.
Ostatnia edycja:

wtedy bedac caly czas samotna matka
ale to nic oddala mi go wiec ja sie nic nie udzielalam a oddala go tak zagnojonego ze 3 dni go czyscilam i nie doczyscilam