reklama

Nasze sprawy...

Anaber jak ja Cię rozumiem.Wyobraź sobie ja mojej kuzynce(chrzestnej Kamilki) pożyczyłam takie krzesełko do karmienia ze stolikiem.No i kiedy urodziło mi się kolejne dziecko,to poprosiłam o zwrot.W odpowiedzi usłyszałam,że ktoś im na strychu to krzesełko zniszczył i zapytali się co bym chciała w zamian.Ja powiedziałam,żeby kupili jakieś fajne,najlepiej czerwone spodenki,no i .................tych spodenek,w ogóle niczego nie doczekałam się do dzisiaj,a minęło od tego czasu jakieś 8 lat.Dziękuję też nie było.

Scoti ty i wszystkie LEJDIS tutaj jesteście silne i wytrzymacie do mojego testowanka.

Miłego dnia dziewczynki,bo ja zmykam do kuchni w końcu te pierogi robić,bo m przyjdzie z pracy i bez obiadu gotów się ofoszyć na resztę dnia i nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
Anaber-ludzie swinie ja mam kolezanke ma 3 synow rok po roku i pozyczyla od nas fotelik tez dla niemowlaka pozniej jak ten maly ledwo odrosl znowu byla w ciazy i oddala mi jak ten drugi syn przestal w nim jezdzic po czym okazalo sie ze jest 3 raz znowu w ciazy:szok:wtedy bedac caly czas samotna matka:confused2: ale to nic oddala mi go wiec ja sie nic nie udzielalam a oddala go tak zagnojonego ze 3 dni go czyscilam i nie doczyscilam:wściekła/y:urodzila 3 dziecko znowu po fotelik przyszla a miala 9 miesiecy zeby sobie swoj kupic i az 100zl wydac :wściekła/y:to juz jej powiedzialam zeby mi go nie oddawala bo i tak go doprac nie moge a swojego dziecka w takim wozic nie bede wtedy jeszcze w ciazy nie bylam niech sobie go na pamiatke zostawi,ja nawet na cukierka nie stac dla chlopcow czasem nawet na mleko i pampersy ale dzieci rok po roku sobie robila jaka to jest nieodpowiedzialnosc,a tu tyle wspanialych matek by chcialo miec pod serduszkiem babelka i mu wszystko mogo zapewnic to maja takie co dzieci tluka Bobo-to franca jedna moze niedlugo beda wyniki

wiolka no baba straszna franca:( szkoda slow:( egzamin pisalismy 2 tyg temu i mowila ze w ciagu dwoch tyg da nam wyniniki i franca czekala na ostania chwile i jeszcze dnis przeciaga pipa jedna. a moglabym juz byc nad morzem..........

hejka

jak pisałam byłam z psem, na poczcie i zeszło mi. ledwo żyje. Boli mnie brzuch jak na @... od rana. Jak chodziłam po łące z psem to myślałam, że urodzę taki ból, może nie silny,ale stały nic nie odpuszczał, teraz się położyłam i troszkę przeszło.

anaber
no to można powiedzieć, że od czwartku, po egzaminach już jesteś gotowa na przyjęcie Boryska :-)
ja też nie rozumiem takich ludzi... ani odrobiny wdzięczności... my pożyczyliśmy kołyskę do sypialni i zamierzam ją oddać po jakiś 3-4 m-c i kupić właśnie bobaskowi jakiś prezent, choć pożyczyliśmy od jego rodziców :-)
a propos wdzięczności ... byłam dziś na poczcie wysłałam marcie glukozę i Boryskowi maleńki, skromny prezent od cioci Eli za to, że jego mama podzieliła się maścią ;-) a TY masz takie dobre relacje z teściową, że spędzasz z nią mini urlop na działce???? :szok: zazdroszczę ....

wiolka nie będzie padało... a od jutra upały - nie wiem dlaczego Ty się cieszysz ;-)??? pomyśl o mnie i anaber :-D:-D hehehehhehehehe

bobo
no wredna, że jeszcze nie podała wyników

anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pani doktor :-)

Hej! Kubol przykłada się do spania, bo dzisiaj został w domu i mam chwilkę, Bobo nie stresuj się, pewnie żadnej poprawki mieć nie będziesz!Co do używanych ubranek sama dla Kuby miałam od mojej siostry ciotecznej i pełno ciuszków i różnych rzeczy w tym fotelik. U mojej siostry dzidzius jeszcze jedne może się trafić, i nie wyobrazam sobie nie oddać ubranek, albo oddać wybiórczo w tym zniszczone. W zamian dla jej córki kupowałam jakieś zabawki albo też ciuszki. A szwagierka zwrotu nie chce bo nie planują:)

reklama
Bietka wiesz,że nie po to Ci wysyłałam tą maści abys mi robiła prezenty bo nie o to mi chodziło,Poza tym Ty nie prosiłas o maśc tylko ja Ci to zaproponowalam bo miałam dwie wiec mogłam się podzielić a o tak bym takiej tubki nie zużyła. teraz mi glupio naprawdę, ja poprostu napisałam to bo czasem ludzie wyczucia nie mają. Jak moge pomóc to pomogam i cisze się z tego ale jak już ktos przegina w takich sprawach i to zaczyna mnie trafiac naprawdę i wtedy musze sie wygadac. a maiąlm przyjemnośc już z kilkoma osobami i nawet przytrafiło sie to tu. Takze teraz ciocia Ania wyślę prezent dla Igorka i tak będziemy w kołko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry