• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

Anaber jak ja Cię rozumiem.Wyobraź sobie ja mojej kuzynce(chrzestnej Kamilki) pożyczyłam takie krzesełko do karmienia ze stolikiem.No i kiedy urodziło mi się kolejne dziecko,to poprosiłam o zwrot.W odpowiedzi usłyszałam,że ktoś im na strychu to krzesełko zniszczył i zapytali się co bym chciała w zamian.Ja powiedziałam,żeby kupili jakieś fajne,najlepiej czerwone spodenki,no i .................tych spodenek,w ogóle niczego nie doczekałam się do dzisiaj,a minęło od tego czasu jakieś 8 lat.Dziękuję też nie było.

Scoti ty i wszystkie LEJDIS tutaj jesteście silne i wytrzymacie do mojego testowanka.

Miłego dnia dziewczynki,bo ja zmykam do kuchni w końcu te pierogi robić,bo m przyjdzie z pracy i bez obiadu gotów się ofoszyć na resztę dnia i nocy.

Ostatnia edycja:
reklama
Anaber-ludzie swinie ja mam kolezanke ma 3 synow rok po roku i pozyczyla od nas fotelik tez dla niemowlaka pozniej jak ten maly ledwo odrosl znowu byla w ciazy i oddala mi jak ten drugi syn przestal w nim jezdzic po czym okazalo sie ze jest 3 raz znowu w ciazy:szok:wtedy bedac caly czas samotna matka:confused2: ale to nic oddala mi go wiec ja sie nic nie udzielalam a oddala go tak zagnojonego ze 3 dni go czyscilam i nie doczyscilam:wściekła/y:urodzila 3 dziecko znowu po fotelik przyszla a miala 9 miesiecy zeby sobie swoj kupic i az 100zl wydac :wściekła/y:to juz jej powiedzialam zeby mi go nie oddawala bo i tak go doprac nie moge a swojego dziecka w takim wozic nie bede wtedy jeszcze w ciazy nie bylam niech sobie go na pamiatke zostawi,ja nawet na cukierka nie stac dla chlopcow czasem nawet na mleko i pampersy ale dzieci rok po roku sobie robila jaka to jest nieodpowiedzialnosc,a tu tyle wspanialych matek by chcialo miec pod serduszkiem babelka i mu wszystko mogo zapewnic to maja takie co dzieci tluka Bobo-to franca jedna moze niedlugo beda wyniki

wiolka no baba straszna franca:( szkoda slow:( egzamin pisalismy 2 tyg temu i mowila ze w ciagu dwoch tyg da nam wyniniki i franca czekala na ostania chwile i jeszcze dnis przeciaga pipa jedna. a moglabym juz byc nad morzem..........

hejka

jak pisałam byłam z psem, na poczcie i zeszło mi. ledwo żyje. Boli mnie brzuch jak na @... od rana. Jak chodziłam po łące z psem to myślałam, że urodzę taki ból, może nie silny,ale stały nic nie odpuszczał, teraz się położyłam i troszkę przeszło.

anaber
no to można powiedzieć, że od czwartku, po egzaminach już jesteś gotowa na przyjęcie Boryska :-)
ja też nie rozumiem takich ludzi... ani odrobiny wdzięczności... my pożyczyliśmy kołyskę do sypialni i zamierzam ją oddać po jakiś 3-4 m-c i kupić właśnie bobaskowi jakiś prezent, choć pożyczyliśmy od jego rodziców :-)
a propos wdzięczności ... byłam dziś na poczcie wysłałam marcie glukozę i Boryskowi maleńki, skromny prezent od cioci Eli za to, że jego mama podzieliła się maścią ;-) a TY masz takie dobre relacje z teściową, że spędzasz z nią mini urlop na działce???? :szok: zazdroszczę ....

wiolka nie będzie padało... a od jutra upały - nie wiem dlaczego Ty się cieszysz ;-)??? pomyśl o mnie i anaber :-D:-D hehehehhehehehe

bobo
no wredna, że jeszcze nie podała wyników

anisiaj &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& pani doktor :-)

Hej! Kubol przykłada się do spania, bo dzisiaj został w domu i mam chwilkę, Bobo nie stresuj się, pewnie żadnej poprawki mieć nie będziesz!Co do używanych ubranek sama dla Kuby miałam od mojej siostry ciotecznej i pełno ciuszków i różnych rzeczy w tym fotelik. U mojej siostry dzidzius jeszcze jedne może się trafić, i nie wyobrazam sobie nie oddać ubranek, albo oddać wybiórczo w tym zniszczone. W zamian dla jej córki kupowałam jakieś zabawki albo też ciuszki. A szwagierka zwrotu nie chce bo nie planują:)

reklama
Bietka wiesz,że nie po to Ci wysyłałam tą maści abys mi robiła prezenty bo nie o to mi chodziło,Poza tym Ty nie prosiłas o maśc tylko ja Ci to zaproponowalam bo miałam dwie wiec mogłam się podzielić a o tak bym takiej tubki nie zużyła. teraz mi glupio naprawdę, ja poprostu napisałam to bo czasem ludzie wyczucia nie mają. Jak moge pomóc to pomogam i cisze się z tego ale jak już ktos przegina w takich sprawach i to zaczyna mnie trafiac naprawdę i wtedy musze sie wygadac. a maiąlm przyjemnośc już z kilkoma osobami i nawet przytrafiło sie to tu. Takze teraz ciocia Ania wyślę prezent dla Igorka i tak będziemy w kołko :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry