reklama

Nasze sprawy...

jestem wykapana z herbatka w lozeczku :)
dziewczynki mam takie rozstepu na calej dlugosci nog do kolan ze az wstyd:( ta gorna czesc nogi do kolana cala w rostepach:( az wstyd ubrac krotkie spodenki bo widac :( zaczelam od dzis smarowac kremem na rozstepu pharmaceris zobaczymy czy cos da
dobranoc marta :)

reklama
bobo powiem Ci, że to cholerstwo łatwo nie schodzi :-(
mogą być mniejsze, mniej widoczne ale często zostają ... ja mam na piersiach i nic nie pomogło... ja po prostu bardzo schudłam i od tego zostały mi rozstępy... teraz piersi są duże, więc podejrzewam, że po porodzie znów nowe rozstępy się pojawią :(
stosowałam najdroższe kremy na biust i nic :no:
życzę by |Tobie te kremy pomogły :-)

a brzuch czym smarujesz ?????

Bobo-jak zaczniesz stosowac systematycznie to powinno spłycic rozstepy:-) Bietka-staram sie ale wiesz jak to jest w dzisiejszych czasach bez auta:no:bo rozstepy juz nie zejda moga sie tylko splycic ja kupilam sobie tez preparat na rozstepy i sie smaruje fajnie nawilza skore ty masz juz 2 tygodnie do porodu to już na dniach a gdzie Anaber?

Ostatnia edycja:
bietka masakra z tymi rozstepami :( brzuch tez samruje tym kremem ale delikatnie go wmasowuje bo ponoc jak sie robi silnie to mozna skurcze albo cos wiec deliktnie malutko nakladam :)

Bobo rozstępów się nie pozbędziesz kremami niestety zostają na stałe jak mówi Bietka wiem coś o tym niestety
Bietka a masz rozstępy na brzuchu?
Wiola złośliwość rzeczy martwych
Marta Spokojnej drogi i udanego dnia
Madlen zdrówka dla synka

no ja smaruje brzucholek od początku oliwką bambino , jest super !
nic się nie pojawiło, po prostu zapach wszystkich kremów mi nie odpowiada, spędziłam godzinę w aptece wybierając balsam dla kobiet w ciąży i każdy śmierdział, a mnie zbierało się na .... więc wybrałam oliwkę - po porodzie powiem Wam czy skuteczna
na cellulit na udach po porodzie zastosuje jakiś specyfik...

reklama
Bietka to znaczy że masz bardzo elastyczną skurę
Bobo one zbiegiem lat zbledną ale chodzi mi o to że nie idzie się tego cholerstwa pozbyć całkowicie

Ja w pierwszej ciąży smarowałam brzuch od samego początku a rozstępy i tak się pojawiły na calusieńkim brzuchu po dwóch ciążach mam je aż po biust, są blade ale są :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry