reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem i ja pierwsza bo nie mogę spać ze stresu - doszło do mnie że nic nie umiem masakra zaczynam się bać...

Anisiaj ja dopiero doczytałam ze wygrałaś wycieczki SUPER Gratki należy Ci się ja zamawiam kartkę pocztową choć z jednej :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczynki!!!Dla tych lejdis co wizytkę mają to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!
Anisiaj gratulacje super wycieczka!!!
Ja znam NY i jeśli lecisz tam na początku września,to ja chętnie polecę z Tobą,bo mam zabukowany bilet.Byłam tam na rocznym stażu i mieszkałam u chrzestnej mojej.To zajebiste miasto i mogę Was trochę razem z ciotką pooprowadzać.Dziewczynki kartki macie zapewnione.Kochana napisz na grupie,kiedy konkretnie jedziesz.

Marta-ja też dziś trzymam kciuki za Bietke Scoti i za ciebie (dziś ta obrona?):-)6mamo-a ty gdzie sie podziewałaś że nie zaglądasz? Anisiaj-dobrych ludzi spotykają same dobre rzeczy;-)a wycieczki pozazdrościć a te pary które mają też jechać to są te które wygraly?ja to jeszcze żadnej wycieczki nie wygrałam ale moze kiedyś też mi sie uda mam nadzieje ze będziecie ją świetnie wspominać i będziecie mieć mnóstwo wrażeń:-)i karteczke też bym poprosila:tak:Skarbeczki ide na zakupy bo później moge nie wrócić na takim upale ale jak tylko wróce to sie melduje:tak:Bo przecież u nas jest tak wesolo że każda chwila bez was jest stracona:-D Marta-płeć mi musi dzisiaj powiedzieć bo jak nie to biore to usg do domku i sama bedę sobie robić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry