bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
Kochana a marudz ja tez marudze i mnie sluchacie hihi
napisz sms po obronie co i jak boo my tu bedziemy jak na szpilkch siedziec 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kurde będę się stresować. Wczoraj tak uciekłam bo była straszna burza i wolałam odłączyć router bo kiedyś jak była burza to nam sie spalił więc teraz wyłanczam.
tylko i tak na wyniki czeka się do konca jak wszyscy wejdą. Jak możesz to prześlij mi ta wyprawkę zerknę czego mi brakuje
a ja w pisaniu nigdy dobra nie byłam.
u mnie najgorsze jest to że nie wiem czego się spodziewać po recenzencie bo to filozof wielki i nie wiem kto będzie za dziekana
a promotor to też różnie może być. Ja wole pisac zawsze coś na ściemniam a tak to nic nie wydukam ze stresu
Marta-dasz rade spopkojnie 6mamo-współczuje ci przy takim upale @ ja juz zapomnialam jak to jest ale w grudniu sobie przypomne
Aga-ja mam sporo po Nastce ciuszków i co prawda śmiesznie bo większość jest różowa ale są też śpiochy kilkanaście par niebieskich a ja kupuje w uniwersalnym kolorze a że u nas ostatnio ten uniwersalny to żółty więc takie mam ciuszki tesz a łóżeczko teść robi wózek kupimy dopiero we wrześniiu albo październiku wanienke po Nastce mam zieloną u mamy tylko stojak pod nią kupie żeby sie nie schylać Anaber ty masz napewno zaliczone więc spokojnie Bietka pewnie w szpitalu na ktg czeka Scoti na którą masz wizyte?