• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo napisze do Ciebie i napiszesz Laską czy zdałam czy nie. o 14 jadę zaczyna się na 15 i jest 6 osób nie wiem le może to potrwać ale mam nadzieję że nas puszczą im w końcu też nie chce się siedzieć

Aga ja też mam zapisaną w wordzie. Oj sporo tego będę musiała się gdzieś do hurtowni wybrać ale jeszcze nic nie kupuje , kuzynka mi obiecała leżaczek- bujaczek nie widziałam go jeszcze ale zawsze to coś

hejka :happy2:

ja niedwno wstałam, moj Igor jeszcze śpi, sprawdzałam i moich wyników jeszcze nie ma :baffled: kurde będę się stresować. Wczoraj tak uciekłam bo była straszna burza i wolałam odłączyć router bo kiedyś jak była burza to nam sie spalił więc teraz wyłanczam.

Marta Ty zdolna babka jesteś i sobie poradzisz jesteś w ciąży więc idz pierwsza niech Cie puszczą :tak: tylko i tak na wyniki czeka się do konca jak wszyscy wejdą. Jak możesz to prześlij mi ta wyprawkę zerknę czego mi brakuje :) jesli chodzi o ciuszki dziewczyny to wstrzymajcie się i nie kupujcie bo ja myślę ze moj borys wyrośnie ztych pierwszych jak Wy urodzicie a ja je za parę groszy będę chciała sprzedać. Więc moze coś sobie wybierzecie

Ja tez się stresuję przed jutrzejszym. W sumie na ten wczorajszy to szłam tak nabardziej spokojna bo wiedziaalm,ze na 70 pytan odpowiem na 31 aby zdać a ten jutrzejszy to kurcze praca pisemna i tam musze zaliczyć 75% aby to zdać :baffled: a ja w pisaniu nigdy dobra nie byłam.:no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber jest 6 osób tylko. koleżanka też jest w ciąży o miesiąc dalej ale wątpię żeby nas ktoś przepuścił jak tak mało nas. Ja ciuszki z allegro kupię używane, wystaw wystaw ja poczekam dzieciaki szybko rosną. Ty na pewno zdasz :-D u mnie najgorsze jest to że nie wiem czego się spodziewać po recenzencie bo to filozof wielki i nie wiem kto będzie za dziekana :szok: a promotor to też różnie może być. Ja wole pisac zawsze coś na ściemniam a tak to nic nie wydukam ze stresu
Aga no ja mam wózek 3 funkcyjny - zapomniałam o nim hi hi hi

Jestem kobiety pobuszowałam dziś po sklepach po ciuchach też i wypatrzyłam w ciuchu fajną sukienke na siebie za 22 zł ale ladyn22 zł za sukienke używaną nie dam więc poczekam jak cena spadnie ale kupilam male różowe alladynki i śpioszki biało popielate:-D Marta-dasz rade spopkojnie 6mamo-współczuje ci przy takim upale @ ja juz zapomnialam jak to jest ale w grudniu sobie przypomne:baffled: Aga-ja mam sporo po Nastce ciuszków i co prawda śmiesznie bo większość jest różowa ale są też śpiochy kilkanaście par niebieskich a ja kupuje w uniwersalnym kolorze a że u nas ostatnio ten uniwersalny to żółty więc takie mam ciuszki tesz a łóżeczko teść robi wózek kupimy dopiero we wrześniiu albo październiku wanienke po Nastce mam zieloną u mamy tylko stojak pod nią kupie żeby sie nie schylać Anaber ty masz napewno zaliczone więc spokojnie Bietka pewnie w szpitalu na ktg czeka Scoti na którą masz wizyte?

reklama
Marta wiem pamiętam, ja dostane od koleżanki troszkę ciuszków, więc tylko dokupię po parę sztuk nowych do szpitala potem do lekarza
Wiola ja też miałam jeszcze wanienkę ale ją pożyczyłam znajomej i już niestety do mnie nie wróci,fotelik też jej pożyczyłam i aż się boje w jakim stanie do mnie wróci, żeby się nie okazało że będę musiała kupić nowy, wózek kupie dopiero jak się młody urodzi z becikowego. Miałam mnóstwo rzeczy ale wszystko porozdawałam i zostały mi tylko niektóre właśnie tylko to co pisłam

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry