reklama

Nasze sprawy...

Marta powodzenia i kopniak w tylek na szczescie :-D:-)
za wizytujace dzisiaj 3mam kciuki ;-)
core odstawilam do szkoly,mlodemu wlaczylam bajke a ja na chwilke z kawulcem na bb,bo dzisiaj mam w planie mycie okien,posciele juz sobie sciagnelam i wrzucialm do pralki..slonko wyszlo to i robota w rekach sie klei
milego dnia :-)

reklama
Aga-ja też byłam dobra i mase pięknych ubrań po Nastuli pożyczyłam i już napewno do mnie nie wrócąś ale cóż sa sklepy kupie nowe ale teraz pomimo że mi już sie nie przydadzą to zostawie Nascte niech sie bawi i lalki ubiera albo pójde do komisu i sprzedam a za kase jej coś kupie dlaczego ja mam komuś fundować nowe prawie ciuchy za free które mnie sporo kosztowały,ja nic za darmo nie dostaje ,stwierdziłam że nie bede uczyla nikogo pasożytowania bo ludzie jak im dasz palec to całą rekę chcą ja tez mam swój fotelik u koleżanki ale tak go zagnoila że niech go sobie na pamiatke wozi to 100zł to odżałuje na ten nowy fotelik. Madlen to odpoczywaj ja umyłam włoski o 14.30 ide do lekarza i mówie do dzidziora że ma mi płeć dziś pokazać:-Da wczoraj caly dzień tak kopal że masakra jakiś dzień wczoraj był ADHD

Aga ja też miałam dostać od koleżanki miała mi przywieść ale napisała mi smsa wczoraj że chce za nie 40zł mogła mi powiedzieć wcześniej i teraz nie wiem co mam zrobić . Ja na allegro znalazłam fajowe 44 sztuki za 80zł dość sporo tego i fajne

Marta-jak masz u siebie ciucholandy to pochodź też po nich bo ja nieraz tam Nastce kupilam za 1zł,2zł fajne rzeczy a najwięcej mają takich ciuchów niemowlęcych i widzisz w jakimk są stanie zeby sie nie okazało że te z allegro to kilka ładnych a reszta do kosza bo ludzie też są różni i kombinują:-) ja sobie dokupuje nowe ubranka na wyjście z bąblem do lekarza czy gdzieś i takich z ciucha też mam sporo a niektóre jak nowki,swoją drogą koleżanka też ci mogła odrazu powiedzieć że chce 40zł za ciuszki i mailabyś jasność sytuacjii a nie kombinuje

Wiolka dokładnie ja tez jestem tego zdania, po Igorze pożyczyłam rzeczy, otrzymałam w wiekszości zniszczone,ze najpierw dwa razy wstawiałam je na gotowanie z Vanishem i dużo rzeczy miałam pogubionych o dkompletów. teraz sobie dokupiłam kilka nowych ładnych i też będę to sprzedawać. Najbardziej wkurzyła mnie to ze osoby które pożyczaly odemnie rzeczy to teraz wzamian pożyczyły mi rzeczy po swoich dzieciach i przy mnie robiły zdjecia co i jakie pożyczają. Poprostu czułąm sie jak złodziejka. same pogubiły mi komplety a teraz fotki strzelały aby wiedziały co dały. straszne to było.Dlatego teraz bede od razu sprzedawać nawet i za te pieniadze od razu bede kupowac nowe dla Borysa.

Wiolka to po jakich Ty lumpach chodzisz ze za takie ceny masz sukienki musisz brać przykład z innych jak kupują wszystko za 1zł:-)

Anaber-u nas jak jest nowy towar to ich ponosi wyobraźnia z cenami:-D:-Dja tam wole nie brać przykładów wole być taka jak jestem:-Dto świnie mogłaś zapytać gdzie są twoje części od kompletu a oni zdjęcia robią no wiesz co :wściekła/y:cwane,teraz na twoim miejscu bym sie zastanowila czy mam tego ciuszka dziecku zakladać czy sie obawiać ze jak założysz i splami zupką to ci podliczą cene detaliczną + wat?:-Djak bedziesz zwracała.Ja sie nauczyłam że wiadomo że dzicko przyniszczy troche czy przybrudzi ale wtedy ide do kolezanki mówie sluchaj bo tam czymś sie uplamiło i nieschodzi ta plama ja ci coś za to kupie ale inny ci ciuch dla dziecka kupie żeby nie było a nie oddają zatyrane i walą jana że przecież w takim stanie byly ubranka to jest masakra:angry:Marta-wyglądają super po prostu powiedz jej że troche więcej kasy masz więcej ubranek i w super stanie albo niech ci opuści na 20zł albo niech sobie je trzyma i tyle każdy sie sugeruje ceną na gumtree nieraz chcą za darmo ubranka wydać tam sobie popatrz w swoim mieście albo za paczke chusteczek nawilżających za 5zł

Ostatnia edycja:
reklama
Anaber trzeba było też zdjęcia robić, choc wiem że taka nie jesteś no cóż niektóre osoby to mają tupet i przeważnie takie osoby oddają poniszczone
Wiolka dziękuję zapomniałam całkiem o guntrre a właśnie znalazłam jedno takie

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry