reklama

Nasze sprawy...

ja bym sie z robieniem zdjęć nie wyglupiala tylko ciuszki które mam ulubione i sentyment do nich to gdzieś na strychu trzymam i może mi sie nie przydadzą ale nikomu nie dałam:-Dwiem że to jest paskudność ale cóż życie wszystkiego uczy mi raz jak z Nastka w prokocimiu na rehabilitacje pojechałam a od chrezstnej dostala taki piękny komplet wiecie że jakiś skur....n ukradł dziecku 8 misiecznemu ubranie wychodze chcialam ją z bodów przebrać a w szatni ubranka nie ma:wściekła/y:jaka to jest podlość ludzka dzwonilam do koleżanki ona jechała z wywalonym jęzorem do krk ubranko mi przywozić od siebie bo nie mialam jak ze szpitala wyjść z dzieckiem:wściekła/y:o gumtree wiem bo moj mąż nieraz tam siedzi i kuka co jest do oddania za darmo albo za grosze moze akurat coś sie trafi do porodu masz czas jeszcze w warto sobie tam patrzeć bo widzialam że nieraz ludzie oddają za darmo ubranka ja mam po Nascte więc tak żebym nic nie miala to nie jest a zawsze sobie troszke dokupie u nas jest zwyczaj że jak rodzina przyjeżdża oglądać dziecko to kupuje ciuszek więc coś pewnie też dostane

Ostatnia edycja:
reklama
Martuś w życiu by mi nie przyszło do głowy zaby zdjęcia robić :szok: naprawdę tylko teraz jak będe oddawać to ja porobię zdjęcia i powiem przy oddawaniu,że porobilam zdjęcia reczy oddanych aby poźniej nie było ze cos jeszcze u mnie jest.

Kurcze dziewczynki Aga i Marta myle Was już któryś raz napisąłam do Agi a to był post Marty myli mni eten suwaczek z serduszkami :)

Aga
widzisz jacy ludzie są, naszczęście to sa malutkie rzeczy więc szybko je oddam albo polowy nie założę bo są dośc ciepłe bo to dziecko urodziło się w połowie września więc różnica 2 mcy .

ja tam od nikogo nie pożyczam niech sie słomą wypachaja czekam tylko czy te osoby którym ja po malej pożyczałam ubranka mi je zwrócą jak nie to sobie kupie plakać nie bede ale nigdy wiecej nie dam ubranek komus kto przyjdzie i mi powie przeciez ty masz po dziecku to mi pożycz,jak będę chciala to sama komuś dam a jak nie to w komis albo ciucholand.Przypomniałam sobie teraz jak siostra m ostatnio była u Nastki na urodzinach i kupili jej dużego miśka pluszowego jak ich z tym miśkiem zobaczyłam to krew sie we mnie zagotowała jestem zdania że dziecku kupuje sie na urodziny coś pożytecznego a nie badziewie co będzie na półce stało!!Ona ma w całym pokoju miśki które tylko kurz zbierają na półkach!! a my jak szliśmy do ich corki to kupiliśmy śliczny dres i rajtki i coś tam jeszcze że ze ponad 100zl wyszło a oni z takim czymś przyszli powiedzialam męzowi ze nastepnym razem niech lepiej nic nie kupują

Ostatnia edycja:
Dziendobry ja wlasnie zasiadlam z cappucino do bb

Dziekuje za kciuki ja tak samo jak wiola nie wychodze z gabinetu dopoki nie powiedza mi czy to chlop czy dziewucha:-D

USG mam o 15.30 czyli 16.30 polskiego czasu juz niemoge sie doczekac. Jak sie dowiem co za plec to jutro robie kilkugodzinna wycieczke po lumpkach a Mala zostawiam z tatusiem.

anisiaj
szczesciara a kto z TVNu leci z wami? czy cos zle przeczytalam?

Marta-nie stresuj sie kobieto Scotland-no to ty czekasz do informacjii o płci ja nie czekałam tylko kupowałam już wcześniej tylko kupilam różową jedną rzecz, te alladynki ale są prze slodkie najwyżej Nastka będzie miała dla laki:-)może j:-) wróce od lekarza do tego czasu to będę wyczekiwać informacjii po twojej wizycie. Bietka powinna niedługo wrócić i nam opowie jak jej poszlo Anaber-ide na grupe obejrzeć zdjęcia:tak: Kobiety ide sprzatać bo od rana to tylko maseczke sobie zrobilam i wlosy umyłam a takto siedze przed lapkiem i jem Anaberwysoki twój synuś przystojniak a na zdjęciach wyglądasz ślicznie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry