reklama

Nasze sprawy...

bobo a co M zrobil?
bietka a co twoja szanowna tesciowa twoja waga obchodzi?:szok: martwi sie czy za malo przytylas? sama jest gruba i zazdrosci?
ja swoim tesciom juz sie na skypie nie pokazuje zeby nie bylo zbednych komentarzy w rodzinie... ustawiam kamere na Maje i M;-) a oni placza Anetko pokaz sie jakby hipopotama nie widzieli :-p
anaber komentarz mogla zachowac dla siebie

reklama
anaber no w domu nie odpoczniesz, zawsze coś jest do zrobienia, ale z drugiej strony z teściową.. heh :/ zobaczysz jaki nastrój jutro będziesz miała... po egzaminie i podejmiesz decyzję :-)a wyniki wczorajszego masz już ???

scoti ona kontroluje moją wagę od dnia zaręczyn :wściekła/y::no: a w ciąży to pyta co m-c ile przytyłam, ja jej mówię, że nie wiem... ale czasem po wizycie mój m coś jej chlapnie ...
jak jestem u niej na obiedzie to porcje dostajemy jak dla ptaszka wróbelka i jak wracamy do domu to moj m zawsze mówi: to co KFC ??? bo głodny jetsem, a ja : a co mamusia mało Ci dała :-D:-D:-D

Jestem niestety nie wiem kto mieszka w moim brzuchu bo lekarz powiedział ze nie bedziemy naświetlać za często ktosia bo zaniedlugo mam drugie genetyczne usg w szpitalu i wtedy sie dowiem:oo:jaka płeć a pozatym to dostałam nystatyne tylko niewiem na na co mam zażywać witaminy i żelazo bo mi morfologia poleciala :growl:taka jestem szczęśliwa jak myśle o zazeraniu sie tabletkami od rana że szok ale co zrobić jem drugie danie i czekam na Nastke:-)

Bietka no własnie nie ma jeszcze już dzwoniłam do centralnej komisji i trzeba czekac :wściekła/y: a strona z wynikami az się wiesza tyle osób na niej siedzi i czeka :baffled:

Wiolka nystatyna jest na grzybka ja tez brałam :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry