reklama

Nasze sprawy...

reklama
cześć

jestem w końcu !!! :-)
wróciłam ze szpitala o 12 , zjadłam kg czereśni i musiałam się położyć , no i spałam ;-)

u nas wszystko OK, zapis na KTG książkowy - serduszko bije równiutko, mogłabym tak leżeć i słuchać jego serduszka cały czas - niestety zapisał się 1 skurcz na 40 minut leżenia - co oznacza iż mojemu synkowi się nie spieszy ... mam zadzwonić do lekarza w poniedziałek i kolejne ktg za tydz we wtorek.
Byłam na bloku porodowym, hehehehe oswajałam się z widokiem :szok::szok::szok::szok:

martusia lekki stresik mobilizuje :tak: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& jak będziesz czytała mojego posta to już będziesz panią mgr

anaber
ja mam koleżanki, które mają dzieci, kuzynki, ale nie pożyczam. Wiem jak to jest... one tak się boją, że im zniszczę... przeprowadziłam parę rozmów, w z których wynikało iż pożyczą, ALE... zawsze to ale było takie, że hoho
wiadomo, że pierwsze body przy skórze kupiłam nowe, do szpitala śpiochy też - a małe dresiki na wyjście na spacer, po 1,2 zł w ciuchach. Moja mama jest mistrzynią w znajdowaniu perełek. Te ubranka dla dzieci w ogóle nie są zniszczone.

wiolka
&&&&&&&&&& za wizytę i kupno ładnych bucików :-):-) kiedyś musimy się umówić na plac żydowski, wiesz gdzie to jest ??? w niedzielę jest targ, mają przepiękne zagraniczne ciuszki dziecięce, używane i za grosze ;-) tylko może jak już urodzę :-D

anisiaj
używasz testów owu ??? jak coś pytaj - stosowałam firmy hydrex i się sprawdziły :tak:
kiedy kochana idziesz na zakupy w związku z wakacjami, och NY !!! wspaniale, zazdroszczę - nie dość, że zrobicie zdjęcia to jeszcze będziecie mieli profesjonalny reportaż video - to pamiątka na całe życie. Cud, miód, malinka :-)
m już szaleje, co ???

scoti za wizytę &&&&&&&&&&

idę doczytać resztę :-)

Ostatnia edycja:
Bietka dziękuję Ci kochana za przesyłke śliczne te cuda :tak: a skrpetulki jakie słodkie :* bardzo dziękuję, najlepiej mój Igor był jak listonosz mi to przed chwila dostarczyl i mówi a skąd listonosz wie ze bedzie u nas Borys :-D hehheheheh i oczywiści etłumaczenie od kogo a kto to a dalczego i godzina z głowy. Kurcze mnie nie skierował na KTG hmmmmmmmmm
Ciesze się ,ze wszystko ok u Ciebie :) super
Wiolka no jest wysoki ma 112cm jesli chodzi o wzrost to przerasta dzieci a o wagę to niestety ale ma za niską :baffled:

anaber daj spokój, zwykłe białe body ;-) a skarpetki fajowe ;-)
może da Ci skierowanie 2 lipca ??? jedno KTG i bach ... widzisz... ja pojechałam i nic... nawet widok porodówki nie zmusił Igora do wyjścia :-D:-D:-D

bobo ja kiedyś Ci już pisałam (chyba) że ja mam tak od początku ciąży, że zmieniam wkładki 8 razy dziennie, tyle tego mam!!! ;-)

kobietki wracam sobie z m ze szpitala i dzwoni jego mama ( tesciowa) i pyta jak tam??? on prowadził więc dał na głośnomówiący - ja siedzę cicho...
a ona pyta a jak tam ela grubnie??? Grubnie... ku....... co to za określenie, polskiego nie zna!!!! a mój m, mówi, że nie, że wciąż jest taka sama, bo nie mam apetytu. Ku........ upał 45 stopni, nogi jak balony, 38 tydz ciąży a moja teściowa ma problem czy ja tyję jeszcze !!!!!!!!!!
co za baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Bietka mi moja wczoraj powiedziala,takie coś : wychodzilam na egzamin a ona przyjechała do Igora i byłam ubrana w czarne spodnie i białą bluzkę taką na guziki z przodu i ja mówię ,ze bluzkę pożyczyłam od mojej mamy bo nie bede na glupi egzamin kupowac koszulowej ciążowej bo szkoda mi kasy i musze iśc tak a ona ze w sumie jest ok i tak w ciazy nie wygląda się korzystnie :baffled: spojrzałam się tylko i wyszłam bo juz miałam nerwa przed egzaminem a ta jeszcze mi dowala

jestem dziewczynki :)
kupilam sobie bluzeczke taka bawelniana biala za 25zl i spodnice nie ciazowa ale na takim pasie szerokim w teranovie za 30zl :)
ogolnie to pojechalam sama na miasto z mezem nie gadam bo jest palant i jak mnie wkurzy to pojade do rodzicow i jego zostawie na jakis czas samego zeby sobie przemyslal co i jak :wściekła/y:

reklama
Bietka no własnie mam jechac do niej, tylko po wczorajszym to sie zastanawiam. chyba zaszyje w domu zasłonie okna i wylaczę tel. i będę udawała ,ze mnie nie ma. Bo inaczej nie odpocznę :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry