reklama

Nasze sprawy...

Powiedział mi tylko że na wszelki wypadek da mi oslonowo,bo śluzu mam bardzo dużo takiego leistego:dry:jak przyjdą wyniki cytologii to zobaczymy mam nadzieje ze wszystko będzie wporządku u genetyczne ma mi mąż ustalić bo codziennie jest w krk a ja musialabym sie na taki upal specjalnie pchać busem od jutra ustalają więc postaram sie go wypchnąć a teściowe to tak mają moja mi napoczatku ciąży powiedziala ze zbrzydłam ale jagbyśmy jej nie powiedzieli to nawet by pinda o ciąży nie wiedziala:wściekła/y: więc czekamy wiem że nie szkodzą ale nie lubie lykania tabletek Bietka-wiem gdzie ten plac jest gratuluje udanego ktg jeszcze ma troche czasu to gdzie ma sie śpieszyć dobrze mu u mamy

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczynki! niedawno wróciłam z miasta, miałam dzisiaj parę rzeczy do pozałatwiania. Jestem strasznie niewyspana. Kubol przyszedł do nas do łózka koło północy bo chciał się przytulić i spał z nami tak do ok 2. Za nic w świecie nie chciał wrócić do łóżeczka.
Marta pisz szybciutko jak poszło!!!!!!!!!!!!!
Anaber śliczne fotki, i mały jaki duży:)!
Bietka olej sikiem prostym głupie gadanie i ciesz się z brzuszka!
Anisiaj! wooooooowwwwwwww super!!!!! to będzie ten program z Martyną Wojciechowską?
Miłego dnia dziewuszki!

Spokojnie kobiety zdolna jest więc da rade czekajmy cierpliwie zaniedługo napewno napisze,niedługo też powinna wrócić Scoti z usg ciekawe jak u niej czy pozna pleć:-) Anaber gratuluje I części druga też pojdzie świetnie zobaczysz,ide z Nastką do ogrodu pozrywać agresto-porzeczki bo widzialam że niektóre sa dojrzałe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry