reklama

Nasze sprawy...

Anaber-to ty wszech stronnie uzdolniona jestes:-)ja mam dwie lewe rece do takich rzeczy Marta-no musze sobie podzielic na raty bo u nastki w pokoju mnie troche zejdzie a znowu pol szafy ubran za male na nia i w koncu trzeba to na strych wywalic bo zagracilam pokoj workami ktore czekaja az maz je wyniesie jeszcze jednych nie wyniosl a drugie dojda ale na strych sama nie wychodze bo trzeba isc po drabinie i jeszcze ciezka klape trzeba trzymac wiec moglabym nie wyjsc :dry:A ciebie krgoslup znowu atakuje

reklama
Bobo a gdzie jedziecie nad to jeziorko na Strzeszyn ? ja dziś siedzę w domu bo m już powiedział że ma jutro dwa egzaminy w pracy i się musi uczyć. Co do detektora nie pomogę niestety bo się nie znam

Ja osobiscie zadnego tetektora nie bede kupowac bo nie bede sie nakrecac szukajac tetna tymbardziej ze to jest na krotki czas po porodzie juz sie nie sprzydaje u nas dzis tez goraco mz po poludniu chzba tez pojedziemz do tego goscia z cateringu umowe z nim podpisac i zaliczke wplacic Marta poczekam az maz te rzeczy wzniesie

marta ja tam kiedys bylam :) mezowi sie nie chce siedziec w domu wiec mnie ciaga a ja sikam jak glupia wiec na takie wypady to nie bardzo :( detektor chce fajna sprawa posluchac sobie w domku i nagrac serduszko:) pozniej fajna pamiatka jest :) a detektor przyda mi sie te w nastepnej ciazy hihi:)

Bobo nie wiem czy dla Ciebie takiej panikary detektor to dobra sprawa, tętno jest wyczuwalne od 12 tyg. ale to jest bardzo ciężko złapać, a znając Ciebie jak nie znajdziesz to bedziesz nam tu panikować :-) pamiętam jak chodziłam do szkoły rodzenia z Igorkiem chyba od 22 tc i tam położona na kazdych zajęciach mierzyła tętno przez detektor i ona miała trudność aby znależć serduszko.

Także musisz nam tu obiecac,że nie bedziesz świrowac :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry