reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej
Co do detektoru ja też miałam chęci kupić w drugiej ciąży.Miałam straszne lęki i chciałam sprawdzać. Okazuje się że ciężko jest znaleźć serduszko i można się bardzo stresowac przez to. Jak leżałam w Wawie w klinice to nawet tam mieli problem ze znalezieniem nawet na ktg w 28tyg. Przez to jeszcze bardziej sie stresowałam bo zostawili mnie dzień dłużej w szpitalu.Profesor uwierzył moim słowom że czuję ruchy.
Tak więc trzeba się zastanowić. Tanich nie ma co a drogie wiadomo...duży wydatek.

DETEKTOR TĘTNA PŁODU z LCD NOWY +ŻEL, KURIER 0 zł (2420407173) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

bobo chyba taki

marta zastanawiałaś się nad tym pasem ciążowym co odciąża kręgosłup, bidulko... jeszcze się troszkę pomęczysz z tym kręgosłupem a będzie coraz ciężej... pochwal się śpioszkami :)

bobo i co jedziesz z mężem ?

anaber
Ty to jesteś taka pszczółka - pracowita... do 2 w nocy :szok: ja o 23 już śpię :-D czekamy na zdjęcia...

justi widocznie Kubusiowi było za gorąco w łóżeczku ;-) miłego dnia

wiolka
ja też dzisiaj porządkuję szafy ;-) wiesz że od jutra ma być u nas chłodniej ????

reklama
marta może coś naciągnełaś sobie, a od kiedy to boli dopiero dziś ?? poczekaj obserwuj i jak coś to do lekarza. ale narazie nie panikuj :tak: mnie dziś w nocy złapał skurcz łydki już dawno nie miałam ale po dzisiejszym do teraz mnie noga boli dobrze już jestm na tyle świadoma ,ze jak złapie to podciągam stopę i zaraz ból przechodzi.

Bietka a miałaś takie bóle tak jakby coś Cie na chwilę ukłuło bo wczoraj kurcze kilka razy mi się przytrafiło i to tak dość mocno

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry