reklama

Nasze sprawy...

brrrrrrrrrrrrrr..... :nerd: skurcz łydki, najgorszy jaki może być

anaber co chwilkę mam tak ... :crazy: nie jest to przyjemne, czasem mam na górze, czasem w dole... czasem czuje coś jakby igła w środku a czasami jakby mi ktoś żerbra rozpychał ( nie ktoś tylko mój synek pewnie się zabawia )
najgorsze jednak są żebra ...
oczywiście nie wspominając już o bólach-skurczach jak na 2
czasem oglądam sobie brzuch czy nie mam siniaków - bo jestem tak obolała

Ostatnia edycja:
reklama
Dodałam foto ciuszek na poprzedniej stronie
Anaber, Bietka czasami mnie boli rzadko ale np jak się przeciągnę staram się tego nie robić ale czasem się zapomnę mówiłam ginowi ale on twierdzi że to nic złego ...

Hello, ja się ze wszystkimi witam i życzę miłego dnia:-)
Na 15 umówieni jesteśmy na obiad do Rodziców M.
Bobo, nie wiem czy ten detektor to dobry pomysł. Mówię Ci, że będziesz się stresować jak nie złapiesz tętna, zupełnie niepotrzebnie skoro nawet doświadczone położne mają problem.
Marta, ja też planuję wyjazd za tydzień:-) Tylko bardziej na prawo (Pogorzelica itd), ale planów nie mamy, więc kto wie gdzie autko nas zawiezie:-) A ciuszki przesłodkie, ogrodniczki wymiatają:tak:
Wczoraj albo przesadziłam z alko albo mam tak słabe przyswajanie, bo dzisiaj mam mega kaca:-( Umieram:-(

Dzonka to na obiadek czekają Cię pyszności :-D ja poszukam jakieś kwatery prywatej dużo ofert jest że ktoś wynajmie i w cale nie tak drogo. Ja bym chciała do Łeby ale m się uparł na Świnoujście ( ja już tam byłam ale trudno hi hi )

Marta fajne ciuszki. Ja lubię ubierać Kubcia w ogrodniczki:)
Ból w okolicach pępka jest normalny. Moja sąsiadka jak była w ciąży nie tak dawno miała taki ogromny ból właśnie pępka że całą noc nie spała. Pamiętam że następnego dnia była u swojego gina i on powiedział że takie bóle się zdarzają.
Natomiast Bobo jak skóra swędzi to mogą być rozstępy:crazy: Ja tak miałam i chciałam się zadrapać. A rozstępy pojawiły się nie wiadomo kiedy. Więc sparuj, smaruj i sparuj:-) nawet oliwką dla dzieci.
My na większy urlop nie możemy sobie w tym roku pozwolić i chyba pojedziemy na jakiś weekend. Niestety budowa pochłania całą kasę.

no raczej wyjazdy planujcie po 1 lipca bo teraz jeszcze Euro i dziewczyny uwazajcie ale sa kosmiczne ceny podniesione na tą imprezę. Np znajoma która ma hotel doba wczesniej kosztowala 800zł ze sniadaniem to na czas Euro podniosła do 2600 :baffled:

Justi ogrodniczki są boskie ja małego będę ubierać na luzie ;-)
Anabr ja szukałam u prywatnych ludzi albo gdzieś w pensjonatach to chcą 35-60 zł za dobę za osobę oczywiście bez jedzenia ale z dostępem do kuchni

Zbieram się dziewczynki bo dziś podpisujemy umowę na wynajem więc trzymajcie kciuki żeby sprawnie poszło - trochę się obawiam bo pierwszy raz wynajmujemy mieszkanie i dla mnie to nieznany teren :szok: Miłego popołudnia :*

ja detektora kupować nie mam zamiaru ani nawet nigdy o tym nie myślałam uważam ze to są sprzęty dla kogoś kto wie gdzie tego serduszka szukać a nie żeby zwykla kobietka szalała ze stresu ze znaleść nie może więc uważam tak jak wy:tak:ja ugotowałam obiad i nogi mi w tyłek wchodzą zmęczona jestem obiad na 7 osób ugotowałam i siły na nic nie mam Marta-po prostu bądzcie pewni siebie oni nie muszą wiedzieć że w tym interesie jesteście "nowi" pójdzie dobrze Bietka a ty wiesz jagby co to pisz nam Dzoana najlepiej jechać przed siebie napewno będzie fajnie:-) Marta-ciuszki przesłodkie

reklama
ogarnelam kuchanie i ledwo zyje :( co do detektorka to jest to fajna rzecz i wiem ze czaem nie mozna zlapac serduszka bo mala sie rusza, zdaje sobie z tego sprawe dziewczynki:)
bietka dokladnie ten detektor co pokazalas:) nad jezioro nie jedziemy bo zmeczylam sie tym sprzataniem i najchetniej to spac bym poszla hihi
dzoanko milego obiadku:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry