Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
daliśmy im klucze ( oczywiście swoje mamy też ale nie wiedzą o tym) nie mam zamiaru im tam wchodzić ale w razie czego 
nie wiem jak jej buzia nie boli
Marta-my jak sie tu wprowadziliśmy to pozmienialiśmy zamki w drzwiach bo wcześniejsi lokatorzy nie oddali kluczy od domu ale daliśmy nowe klucze waścicielom niech mają wiemy że tu nie wchodzą ale daliśmy im po prostu ja co niedziele musze rosół ziemniaczki i kotlecika z mizeryjką robić ale mam też od mamy mojej grochóweczke pyszną
teraz nasza sąsiadka przyprowadziła swoją wnuczke i bawią sie razem chwile spokoju będę miała :-) no pewnie że tak lepiej mieć niż nie mieć pozatym ludzie są różni koło mojej znajomej za ścianą dokladnie wprowadzili, właściciel dokłada na rachunki za nich bo na pół płacą a oni nie płacą i czynszu mu już od paru miesiecy nie płacą bo kmoledze wynajął i teraz sie doprosić nie może żeby ten kolega mieszkanie zwolnil i sie wyprowadził a słonko kochana bierz śmialo bo nas usmaży a wieczorem mamy do brzeska jechać do tego gościa z cateringu może sie umówimy w brzesku bo takto musielibyśmy aż do szczurowej jechać a na taki upał naprawde mi nie do śmiechu kisić sie w aucie ponad 50km w jedna strone