reklama

Nasze sprawy...

reklama
Wiolka poszło dobrze :-D daliśmy im klucze ( oczywiście swoje mamy też ale nie wiedzą o tym) nie mam zamiaru im tam wchodzić ale w razie czego
Bobo a ja myślałam że Ty nad tym jeziorem jesteś a nie latasz i sprzątasz
Bietka daj mi trochę Twojego upału u nas w cale nie tak ciepło

Ja właśnie gotuje kalafior na obiad z masełkiem i od mamuni gołąbki - mniam :-D

Bietka-gorąco u nas jak cholera ja mam wyzamykane okna w salonie i żaluzje zaslonięte przespałam sie chwilke ale przecież Nastuli sie buźka nie zamyka od rana trajkota jak nakrecona:wściekła/y:nie wiem jak jej buzia nie boli:baffled: Marta-my jak sie tu wprowadziliśmy to pozmienialiśmy zamki w drzwiach bo wcześniejsi lokatorzy nie oddali kluczy od domu ale daliśmy nowe klucze waścicielom niech mają wiemy że tu nie wchodzą ale daliśmy im po prostu ja co niedziele musze rosół ziemniaczki i kotlecika z mizeryjką robić ale mam też od mamy mojej grochóweczke pyszną

Ostatnia edycja:
Wiolka to dawaj mi też słonko :tak: maluchy gadają jak nakręcone pewnie nie nie może doczekać się rodzeństwa - to będzie miała z kim gadać i się bawić ;-)my te klucze mamy w razie w jakby nie płacili albo nie chcieli się wyprowadzić i takie tam ....

Marta-ona zawsze gada tyle tylko czasami poprostu już człowiek zmęczony tym jej mieleniem przez cały dzień:-Dteraz nasza sąsiadka przyprowadziła swoją wnuczke i bawią sie razem chwile spokoju będę miała :-) no pewnie że tak lepiej mieć niż nie mieć pozatym ludzie są różni koło mojej znajomej za ścianą dokladnie wprowadzili, właściciel dokłada na rachunki za nich bo na pół płacą a oni nie płacą i czynszu mu już od paru miesiecy nie płacą bo kmoledze wynajął i teraz sie doprosić nie może żeby ten kolega mieszkanie zwolnil i sie wyprowadził a słonko kochana bierz śmialo bo nas usmaży a wieczorem mamy do brzeska jechać do tego gościa z cateringu może sie umówimy w brzesku bo takto musielibyśmy aż do szczurowej jechać a na taki upał naprawde mi nie do śmiechu kisić sie w aucie ponad 50km w jedna strone

Ostatnia edycja:
Ja sobie włoski byłam umyć bo kolo 18 dzwonie do tego gościa i mamy pojechać trzeba jakoś wyglądac:-)a malować sie już oid dawna rzadko kiedy maluje nmie chce mi sie na taki upał tylko kremik zarzuce

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry